Χωρίς έλεος στα Περιβόλια

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός διέσυρε τον Απόλλωνα Λάρισας με 7-0 στο αδιάφορο ματς που έγινε στα Περιβόλια.

Όσο αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το παιχνίδι στα Περιβόλια μεταξύ του ΑΟΧ Κισσαμικού και του Απόλλωνα Λάρισας, τόσο ζήλο έβγαλαν οι γηπεδούχοι, ώστε να διασύρουν τους Θεσσαλούς. Η φιλοξενούμενη ομάδα ταξίδεψε με τις «ρεζέρβες» στην Κρήτη και το αποτέλεσμα ήταν να γραφτεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της στη Football League με το τελικό 7-0.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, με τον Απόλλωνα να έχει ρόλο κομπάρσου σε όλη τη διάρκεια και τον ΑΟΧ Κισσαμικό να μην κατεβάζει ταχύτητα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Χαλκιαδάκης στο 2' άνοιξε το σκορ, ο Παντελάκης στο 13' έκανε το 2-0 και το ημίχρονο έκλεισε 5-0 με τέρματα των Λέο (28'), Ξύδα (35'), Τόλι (45'). Ο Γάλλος επιθετικός στο 48' ανέβασε τον δείκτη στο 6-0 και ο Λεμονής στο 63' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (7-0).

Από το 78' οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Φουάση. Σε διαφορετική περίπτωση πιθανόν να είχαν σημειώσει κι άλλα τέρματα στην τελευταία τους εντός έδρας εμφάνιση.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 2' Χαλκιαδάκης, 13' Παντελάκης, 28',48' Λέο, 35' Ξύδας, 45' Τόλι, 63' Λεμονής

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (46' Αποστολίδης), Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Μαρκοπουλιώτης, Λεμονής, Σάλιακας (53' Καραγεώργης), Χαλκιαδάκης, Ξύδας, Λέο (57' Βρεττός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Χαραλαμπόπουλος (46' Καμπέρης), Δημολιός, Β. Ανδρέου, Γ. Ανδρέου, Κακάμης, Γαρυφαλλόπουλος, Λίταινας, Τσιάτας, Κωτσιαρίδης (70' Τσιούτσιας), Λουκάς (46' Συράκος).

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep