Logo
Print this page

Με ήρωα τον Γαβριηλίδη

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας για τον Παναγιάλειο, αν και είναι μέσος. Ο Βασίλης Γαβριηλίδης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας για τον Παναγιάλειο, αν και είναι μέσος.

Ο Παναιγιάλειος κράτησε το 0-0 απέναντι στον Καραϊσκάκη με πρωταγωνιστή τον Γαβριηλίδη που αν και μέσος αγωνίστηκε σαν κανονικός γκολκίπερ κάτω από το τέρμα.

[googlead][/googlead]

Το τελευταίο παιχνίδι για τον Παναιγιάλειο φανέρωσε το πόσο οριακά ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η ομάδα του Αιγίου, αφού χρειάστηκε κάτω από τα δοκάρια να ξεκινήσει ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο Βασίλης Γαβριηλίδης κάθισε κάτω από την εστία του, πήρε τα γάντια του και οι ποδοσφαιριστές του Καραϊσκάκη Άρτας πίστεψαν πως όλα θα είναι εύκολα. Τον απείλησαν αρχικά με σουτ από μακρινή απόσταση, προσπάθησαν με εκτελέσεις φάουλ να τον αιφνιδιάσουν επειδή δεν ήξερε τη θέση, αλλά τελικά δεν το κατάφεραν.

Αφού έχαναν αρκετό χρόνο, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής τους στην συνέντευξη Τύπου, έκαναν πιο ορθολογικές επιθέσεις, αλλά πλέον η ψυχολογία είχε δουλέψει για την πλευρά των γηπεδούχων που είχαν κάποιες ευκαιρίες για να πάρουν και τους βαθμούς της νίκης, εκτός από αυτό την ισοπαλίας που τελικά τελείωσαν το πρωτάθλημα.

Για τον Παναιγιάλειο όλα τελειώνουν εδώ αγωνιστικά, αφού έχει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές τις αναμετρήσεις με την Βέροια και τον Αχαρναϊκό. Από την άλλη, ο Καραϊσκάκης Άρτας έδειξε πως δεν μπορεί να τα καταφέρει μακριά από την έδρα του όσο καλά το κάνει μέσα σε αυτή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ 0-0

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γαβριηλίδης, Πολιανίδης (23’ λ.τ. Σακελλαρόπουλος), Γραμματίκας, Σμίλτος, Τζανουλίνος, Μηλιώτης, Κάναλς (60’ Τζένετ), Ζαφειράκης, Χαρίτος, Σταματής, Κόκκορης (90’ Τσάινα).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Καψάλης (90’ Τσοντάκης), Νικολόπουλος, Μακρίδης, Μακρής, Χρούσιελ, Κόλλινς, Ψιάνος, Ευαγγέλου, Χούσος (78’ Κυριάκης), Ρανγκέλοφ (56’ Δημητριάδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας) ΒΟΗΘΟΙ: Σταματάκος (Λακωνίας), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 09:43
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr