Logo
Print this page

Τριάρα, ένταση και διακοπή

Ο Αρης πέρασε με νίκη 3-0 μέσα από την Σπάρτη. Ο Αρης πέρασε με νίκη 3-0 μέσα από την Σπάρτη.

Ο Άρης πέρασε με 3-0 μέσα από την Σπάρτη και την έφερε πιο κοντά στον υποβιβασμό.

[googlead][/googlead]

Πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε πέρασε από την Σπάρτη ο Άρης με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να σκοράρει δύο φορές και τον Πασά να σημειώνει το άλλο για το τελικό 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης πίεσε πολύ την άμυνα των γηπεδούχων, αλλά χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου που κέρδισε πέναλτι ο Δεληζήσης και το έκανε γκολ ο Διαμαντόπουλος.

Σε αυτό το σημείο έγιναν απίστευτα επεισόδια με τους ποδοσφαιριστές της Σπάρτης να σπρώχνουν τον διαιτητή στη μεσαία γραμμή και τελικά να φεύγει για τα αποδυτήρια συνοδεία αστυνομίας με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για 14 λεπτά. Τελικά επέστρεψε, συνέχισε στην αναμέτρηση και το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο εύκολα τα δεδομένα για τον Άρη. Ο Πασάς έκανε το 2-0 στο 63ο λεπτό, ενώ στο 76ο έδωσε την ασίστ στον Διαμαντόπουλο για το τρίτο γκολ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ – ΑΡΗΣ 0-3
ΓΚΟΛ: 45’ πεν., 76’ Διαμαντόπουλος, 63’ Πασάς
ΔΟΚΑΡΙ: 66’ Μπαργκάν

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Οικονομόπουλος, Γραικός, Δεινόπαπας (11’ Συμεωνίδης – 57’ Κολτσίδας), Παναγιώτου, Τσιόφου, Γουόρντεν (51’ Μουζακίτης), Φουρτάδο.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μουμίν, Νίκιτς, Πασάς, Χαντί (72’ Λώττας), Μπαργκάν (77’ Τσουμάνης), Διαμαντόπουλος (80’ Μπαστακός).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Οικονόμου (Αχαΐας), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΤρίτη, 22 Μάιος 2018 01:45
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr