Τρίποντο με δέκα ο ΑΟΤ!

Τα Τρίκαλα έπαιζαν από το 34' με δέκα παίκτες, αλλά επικράτησαν 2-1 του ΑΟΧ Κισσαμικού.

[googlead][/googlead]

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος βέβαια δεν έχει πλέον στόχο στη Football League, πέρα από το να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Για την 32η αγωνιστική επιβλήθηκε 2-1 του ΑΟΧ Κισσαμικού, παρότι έπαιζε από το 34΄ με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Μάκος)! Πρώτη ήττα για τους Κρητικούς, που προέρχονταν από οκτώ ματς δίχως να χάσουν. 

Το 1-0 για τα Τρίκαλα σημείωσε στο 12ο λεπτό ο Πάνος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χιντζίδη και με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο (1-0). Στο 17' το σουτ του Σαχινίδη «έβγαλε» ο Παπαδόπουλος, ενώ αυτό του Γιαννιτσάνη στο 24' πέρασε άουτ. Η αριθμητική ισορροπία άλλαξε στο 34', όταν ο Φωτιάδης έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μάκο (είχε πάρει την πρώτη στο 30').

Έξαλλος ο πάγκος του ΑΟΤ, στον οποίο υποστήριζαν ότι ο διαιτητής έβρισε τον έμπειρο χαφ, ο οποίος απάντησε. Κίτρινη λίγο αργότερα δέχτηκε και ο Σιαλμάς, που ήταν στον πάγκο. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 52', όταν ο Λέο πλάσαρε εύστοχα από πάσα του Γκίνη (1-1). Και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, το οποίο τελικά πήρε ο ΑΟΤ, έστω και με αυτογκόλ. Ο Τόμιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Ζιούλης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του (2-1). Στην τελευταία φάση του ματς ο Λέο δεν κατάφερε να σκοράρει για την ισοφάριση, όταν το σουτ που έκανε κόντραρε.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και ο ΑΟΧ Κισσαμικός, στο 94', όταν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη ο Σελινιωτάκης...

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ:  12' Πάνος, 85' αυτ. Ζιούλης - 52' Λέο

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θ. Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Βέρτζος (64' Κατσαντώνης), Πάνος, Γκόλιας, Μάκος, Τσιάρας, Ζγκούρι (56' Τόμιτς), Τσίπρας, Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (92' Τουγλής).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γ. Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου (88' Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι (81' Βρεττός), Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνι, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (77' Σάλιακας), Λεό

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)
Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 11:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep