Έμεινε ζωντανός ο Αιγινιακός

Η νίκη με 2-ο απέναντι στην Καλλιθέα κράτησε στη ζωή την ομάδα της Πιερίας που πλέον πάει για τελικό παραμονής στην Κρήτη με τον Εργοτέλη.

Αγχωτική, αλλά πολύ σημαντική νίκη για την υπόθεση παραμονής σημείωσε ο Αιγινιακός απέναντι στην Καλλιθέα με 2-0, η οποία έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Η ομάδα της Πιερίας κατάφερε να βρει δίχτυα στην μεγάλη πίεση που άσκησε στον αντίπαλο του και βρήκε τη λύση στο 71ο λεπτό με τον Πέριτς και στη συνέχεια να την σφραγίσει με κεφαλιά του Κούστα στο 82ο λεπτό.

Η Καλλιθεά φωνάζει για ένα πέναλτι στο 15ο λεπτό σε ανατροπή του Παυλή, ενώ και κόκκινη κάρτα σε χτύπημα στον Βαλμά με σκαριά στο κεφάλι που χτύπησε, έγινε αλλαγή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο δοκάρια με τον Παυλή (79’) και τον Χοτζάλι΄(89’). Τελικά αυτή η νίκη δίνει το δικαίωμα να παλέψει σε τελικό παραμονής που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΕΑ 2-0
ΓΚΟΛ: 71’ Πέριτς, 82’ Κούστα
ΔΟΚΑΡΙ: 79’ Παυλής, 89’ Χοτζάλι'
ΚΟΚΚΙΝΗ: 91' Πολύζος, 92' Σοφιάνης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Πρσκυνητόπουλος (15’ Ανδρικόπουλος – 53’ Πέριτς), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Πολύζος, Τοπαλίδης, Σοφιάνης, Ζούρκος (67' Κούστα), Τσολακίδης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Γκέτσι, Καντέ, Βαλμάς (13’ Τζιτζικαλάκης), Κόττας (74’ Μίγγος), Ζυγκερίδης (62’ Σμυρλής), Χοτζάλι.

Last modified onΤρίτη, 22 Μάιος 2018 01:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep