Logo
Print this page

Πικρό αντίο στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' Εθνική.

Στη Γ' Εθνική υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» το πάλεψαν όσο μπορούσαν στο γήπεδό τους απέναντι στην Παναχαϊκή, όμως στο φινάλε έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στην επικράτηση και έμειναν στο 1-1.

Ο 18χρονος Πέτρου στο 20' νίκησε τον... 44χρονο Χαλκιά, αλλά στο 39' ο Κυνηγόπουλος ισοφάρισε για την ομάδα της Πάτρας. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 42' σε αποβολή του Αποστολόπουλου, όμως στάθηκαν άτυχοι στο φινάλε. Ο Κρητικός με εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ και αφού προηγουμένως οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν ότι υπήρξε χέρι εντός περιοχής.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 20' Πέτρου - 39' Κυνηγόπουλος
Κόκκινη: 42' Αποστολόπουλος
Χαμένο πέναλτι: 90'+5' Κρητικός

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Πολίτης, Τσελεπίδης, Σιάκκας (46' Ρούσσος), Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (79' Στέβιτς), Κρητικός, Πέτρου (69' Πόζογλου), Δούμτσιος, Ενομό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Αργυρόπουλος (59' Μωραΐτης), Σωτηράκος, Πλέγας, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (83' Κωνσταντακόπουλος), Πολύχρόνης, Αντωνακόπουλος (65' Ντάσιος), Κυνηγόπουλος.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Λαζαρής (Καβάλας), Νταβέλας (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2018 20:19
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr