Καλλιθέα... χωρίς άγχος

Νίκη με 3-1 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας για την αθηναϊκή ομάδα που πλέον αγωνίστηκε χωρίς πίεση μετά τον υποβιβασμό της και μαθηματικά.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν εκείνη που έψαχνε τους βαθμούς από την αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» ώστε να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τελικά η Καλλιθέα πήρε μία από τις πιο εύκολες νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Football League με 3-1.

Από την αρχή της αναμέτρησης η γηπεδούχος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, άσκησε περισσότερη πίεση και προηγήθηκε στην πρώτη ουσιαστική φάση που έκανε με κεφαλιά του Παπαγγελή (22’). Ακολούθησε σημαντικό λάθος στην άμυνα της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τον Σμυρλή να το εκμεταλλεύεται και να μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 36ο λεπτό.

Στο 72ο λεπτό, ο Σμυρλής ολοκλήρωσε ακόμη μια από τις πολλές προσπάθειές του και με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ έγραψε το τελικό 3-0. Σε αυτή τη φάση υπήρξαν έντονα παράπονα από την πλευρά των φιλοξενούμενων για οφσάιντ στη μεταβίβαση και φαίνεται να έχουν δίκιο. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, στο 87ο λεπτό ο Τζέκος με κεφαλιά διαμόρφωσε 3-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-1
ΓΚΟΛ: 22’ Παπαγγελής, 36’ Σμυρλής, 72' Σμυρλής - 87' Τζέκος 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος (61’ Μήλιος), Παυλής, Γκέτσι, Σμυρλής (82’ Καρβουνίδης), Καντέ, Βαλμάς, Κόττας (68’ Μάκο)

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι (82’ Μούτσιος), Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Κονέ, Σουντουρά, Χαντζάρας (56΄ Ντάγκρας), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Σταματάκης (60’ Βατουσιάδης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Φίλος (Βοιωτίας)

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep