«Είναι τρελός ο καραφλός»

Ο Εργοτέλης σημείωσε νίκη επιβίωσης κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 3-1 μετά από ανατροπή. Ο Εργοτέλης σημείωσε νίκη επιβίωσης κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 3-1 μετά από ανατροπή.

Ο Εργοτέλης έκανε την ανατροπή, πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και οι οπαδοί του για πρώτη φορά αποθέωσαν τον Τάκη Γκώνια.

[googlead][/googlead]

Μέσα σε έξι λεπτά ο Εργοτέλης κατάφερε να μετατρέψει το 0-1 σε 3-1 και να πάρει μια σπουδαία νίκη επιβίωσης απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας που προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο ξέσπασμα των Κρητικών.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και μόνο λίγο πριν την εκπνοή του, στο 44ο λεπτό ο Τσιλούλης έχασε το καλύτερο τετ α τετ για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Μετά την ανάπαυλα, όμως, ο Τσιλούλης δεν έκανε το ίδιο λάθος και στο 49ο λεπτό αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη έδωσε προβάδισμα στους Θεσσαλούς. Ο Κάιπερς που είχε αρκετά άστοχα σουτ στο πρώτο ημίχρονο, στο 58ο λεπτό ισοφάρισε για τον Εργοτέλη και οι Σταματάκος (61’) και Πάτας (64’) ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή για την ομάδα του Ηρακλείου.

Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε πολύ και ο Εργοτέλης θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ, αφού είχε και δοκάρι στο 78ο λεπτό με τον Κάιπερς. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν και με ποδοσφαιριστή παραπάνω μετά την αποβολή του Τσιλούλη στο 74ο λεπτό για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπρουσέλη.
Αυτή η νίκη φέρνει μετά από καιρό τον Εργοτέλη πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και με κάποιους από τους αντιπάλους που είναι από πάνω του να έχουν ήδη πάρει τους έξι πόντους από τα ματς με τον Αχαρναϊκό και την Βέροια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 3-1

ΓΚΟΛ: 58' Κάιπερς, 61' Σταματάκος, 64' Πάτας - 49' Τσιλούλης

ΔΟΚΑΡΙ: 78' Κάιπερς
ΚΟΚΚΙΝΗ: 74' Τσιλούλης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας (75' Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (70' Βογιατζής), Έφορντ, Σταματάκος (83' Μπρους), Κάιπερς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης (83’ Δημολιός), Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής (83’ Κακάμης), Κανούλας, Τσιλούλης, Καρακατσάνης (67' Λίταινας).
ΔΙΑΙΑΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Αναστασάκης (Χανίων)

Last modified onΚυριακή, 15 Απρίλιος 2018 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep