Λαχτάρα, αλλά 5άρα!

Ο Άρης λαχτάρησε απέναντι στον Παναιγιάλειο, όμως έφτασε στο ευρύ 5-2 και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μπήκε ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς σε ένα χορταστικό παιχνίδι έδειξαν αστάθειες στα μετόπισθεν απέναντι στον Παναιγιάλειο παρουσία περίπου 10.000 οπαδών, όμως εν τέλει έφτασαν στο ευρύ 5-2 και μείωσαν την απόσταση από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ στον πόντο. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος που σημείωσε δύο γκολ και ο Κενάν Μπαργκάν που ήρθε από τον πάγκο, βρήκε δίχτυα και κατέγραψε μία ασίστ.

Οι «κίτρινοι» παρατάχθηκαν στο γήπεδο ως το μεγάλο φαβορί και επεδίωξαν να εκμεταλλευτούν τους χώρους, αφού ο Παναιγιάλειος πίεσε ψηλά. Στο 25', λοιπόν, ο Πλατέλλας με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και εκεί που φαινόταν ότι θα έχανε τη μπάλα, της έδωσε περίεργα φάλτσα και από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ. Το τέρμα αυτό, όμως έφερε χαλάρωση και ο Σταματής στο 44' «εκτέλεσε» τον Καντιμοίρη από το ύψος του πέναλτι εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα.

Το δεύτερο 45λεπτο επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις, αφού οι φιλοξενούμενοι παρότι ελλιπείς, διεκδίκησαν επί ίσοις όροις το αποτέλεσμα. Στο 48' ο Κόκκορης είχε κεφαλιά στο δοκάρι, αλλά δύο λεπτά μετά ο Διαμαντόπουλος από σέντρα του Τζανακάκη έκανε το 2-1. Στο 52' ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στο ματς τον Μπαργκάν και αυτός χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να κάνει το 3-1 με εκτέλεση φάουλ. Αντί, όμως το τέρμα αυτό να «κόψει» τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Αιγίου, στο 59' ο Κόκκορης με σουτ μείωσε εκ νέου!

Οι μουρμούρες είχαν αρχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού ο Άρης όχι μόνο είδε την εστία του να παραβιάζεται εντός έδρας μετά από 937 αγωνιστικά λεπτά, αλλά είχε δεχτεί δύο τέρματα από τη «Μαύρη Θύελλα». Ωστόσο, ο Διαμαντόπουλος φρόντισε να «κλειδώσει» το τρίποντο στο 67' με ωραίο πλασέ από ασίστ του Μπαργκάν, που απέδειξε πόσο αδικεί τον εαυτό του...

Στο 89' ο Κανακούδης με πολύ ωραίο σουτ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το 5-2. Αξιόμαχη η ομάδα του Αιγίου, αν και ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, στάθηκε καλά παρά τις ελλείψεις. Βέβαια, έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο 45λεπτο, με αποτέλεσμα να γυρίσει στη βάση της με ένα βαρύ σκορ.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 5-2
Σκόρερ: 25' Πλατέλλας, 50',67' Διαμαντόπουλος, 56' Μπαργκάν, 89' Κανακούδης - 44' Σταματής, 59' Κόκκορης
Δοκάρι: 48' Κόκκορης

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Μαραγκός, Μουμίν (83' Κανακούδης), Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Πασάς (52' Μπαργκάν), Ντούνης (70' Νίκιτς), Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Μηλιώτης (66' Καναβέτας), Γραμματίκας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Σκαρτσίλας, Τζανουλίνος, Σταματής, Κάναλς (55' Ζαφειράκης), Κόκκορης (84' Πολιανίδης).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Last modified onΚυριακή, 15 Απρίλιος 2018 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep