Σκόρπισε την Αναγέννηση

O Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 4-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας. O Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 4-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 4-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική.

[googlead][/googlead]

Σε δύσκολα μονοπάτια μπαίνει η Αναγέννηση Καρδίτσας που ηττήθηκε με 4-1 στο Αλκαζάρ από τον Απόλλωνα Λάρισας που σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε τις βάσεις για ένα εντυπωσιακό σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα της Λάρισας ήθελε τη νίκη, ώστε να βγάλει από πάνω της το άγχος της παραμονής πολλές αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και το κατάφερε πολύ πιο εύκολα από ό,τι είχε φανταστεί, αφού πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με σκορ 3-0.

Οι Τσιλούλης (20’), Κανούλας (32’), Σουλίδης (44’) σημείωσαν τα τρία γκολ στα πρώτα 45 λεπτά και έβγαλαν κάθε σκέψη από τους φιλοξενούμενους για θετικό αποτέλεσμα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, πάντως, είχε να αντιμετωπίσει και την γκρίνια για τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε για μεγάλο διάστημα από έναν εκ των οπαδών της που ταξίδεψαν μέχρι την Λάρισα.

Είναι, πάντως, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, το ότι υπήρξε διάλογος την ώρα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στους οπαδούς και τον Γιώργο Βαζάκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κορέλας σημείωσε το γκολ της τιμής για την Αναγέννηση στο 86ο λεπτό, αλλά ούτε αυτό έμεινε αναπάντητο από τους γηπεδούχους που σημείωσαν και 4ο τέρμα με τον Τσιλούλη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η ΑΣΑ έκλεισε μία οκτάδα αγώνων με συγκομιδή ενός πόντου και παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-1
ΓΚΟΛ: 20’ Τσιλούλης, 32’ Κανούλας, 44’ Σουλίδης, 93’ Τσιλούλης– 86’ Κορέλας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (71’ Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (85’ Ιβανίδης), Σουλίδης (65’ Λίταινας), Τσιλούλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας (46’ Μούτσιος), Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας (85’ Κορέλας), Ντάγκρας (54’ Καραγιάννης).

Last modified onΔευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 11:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep