Έτρωγε σίδερα!

Πτήση παραμονής για τον Καραϊσκάκη Άρτας, που έφτασε εύκολα στη νίκη (3-0) απέναντι στον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Η βαθμολογία μπορεί να έδειχνε ότι ο Πανσερραϊκός έπρεπε να μπει με το μαχαίρι στα δόντια απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας, όμως αυτοί που έτρωγαν... σίδερα ήταν οι γηπεδούχοι! Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-0 των «λιονταριών», διεύρυναν το αήττητο σερί τους στις 8 αγωνιστικές και άνοιξαν την ψαλίδα από τη ζώνη υποβιβασμού στους 14 πόντους.

Ο Πανσερραϊκός μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας έπρεπε να δώσει μία συνέχεια, όμως οι ποδοσφαιριστές του δεν μπήκαν με την ψυχολογία που απαιτούν τέτοια παιχνίδια. Μοιραία, λοιπόν, υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου και το μόνο που μπορεί να τους χαροποιεί είναι ότι έχασαν και οι υπόλοιποι διεκδικητές της σωτηρίας.

Η ομάδα της Άρτας είχε στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί της στις 8 αγωνιστικές και να φτάσει στην κατάκτηση του τριπόντου, που θα την έφερνε αγκαλιά με την παραμονή. Πολύ μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς, βέβαια, είχε ο Πανσερραϊκός, που αγνοούσε το «διπλό» για ένα χρόνο... Ωστόσο, αυτοί που μπήκαν παθιασμένοι ήταν οι γηπεδούχοι και στο 2' είχαν δοκάρι με τον Μακρίδη.

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε τα... δοκάρια στο 19' με σουτ του Ρούσσου, όμως το πρώτο 45λεπτο ανήκε στους «πράσινους», που είχαν απειλήσει με τους Μπεκατώρο (7'), Λουκίνα (9', 24'). Εν τέλει ο τελευταίος ήταν αυτός που έβαλε τον Καραϊσκάκη σε θέση οδηγού στο 34' έπειτα από γύρισμα του Ψιάνου και πλασέ.

Το τέρμα αυτό έριξε στο... καναβάτσο τα «λιοντάρια», με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Σερρών να εμφανίζονται εκνευρισμένοι. Οι αψιμαχίες, μάλιστα, δεν έλειψαν στο 36' μετά από σκληρό φάουλ του Κάκκο. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Άρτας να έχει 10 τελικές στο παιχνίδι, αλλά οι Θεολόγου (38'), Λουκίνας (40') και Αναστασόπουλος (42') δεν βρήκαν στόχο.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν ένα δεύτερο γκολ για να «καθαρίσουν» την υπόθεση - νίκη και πέτυχαν τον στόχο τους στο 68'. Από σέντρα του Μπεκατώρου ο Λουκίνας βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και με προβολή νίκησε τον Ρίστιτς για δεύτερη φορά. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μακρής στο 73' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μακρίδη.

Στο 81' ο Παπουτσογιαννόπουλος άφησε τον Πανσερραϊκό με παίκτη λιγότερο, ενώ στα τελευταία λεπτά και παρότι το σκορ ήταν 3-0, ο ρέφερι έβγαλε πολλές ακόμα κίτρινες κάρτες, δείγμα της έντασης που επικρατούσε εντός αγωνιστικού χώρου.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-0

Σκόρερ: 34',68' Λουκίνας, 73' Μακρής
Δοκάρι: 2' Μακρίδης - 19' Ρούσσος
Κόκκινη: 81' Παπουτσογιαννόπουλος

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Θεολόγου, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Μακρής (82' Δημητριάδης), Ψιάνος (69' Κόλλινς), Κυριάκης (85' Ευαγγέλου), Χούσος, Μακρίδης, Λουκίνας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης (72' Ενομό), Σιάκκας (54' Χατζητερζόγλου), Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Δούμτσιος (46' Πόζογλου), Κάκκο, Γκούρτσας.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας), Φραγκούλης (Πρέβεζας)

Last modified onΚυριακή, 18 Μάρτιος 2018 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep