Logo
Print this page

Ψυχρολουσία στο 92’

Η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε ισοπαλία (1-1) στις καθυστερήσεις απέναντι στη Σπάρτη και την κράτησε τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

[googlead][/googlead]

Η Σπάρτη βρέθηκε ένα βήμα από την πρώτη της νίκη έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, αλλά η ΑΕ Καραϊσκάκης την προσγείωσε απότομα στις καθυστερήσεις και με ένα γκολ του Ευαγγέλου (92’) ισοφάρισε σε 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας Λακωνίας.

Η γηπεδούχος ξεπέρασε την πίεση που της άσκησαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο και μπήκε καλύτερα στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φάσεις και να φτάσει στο γκολ με τον Ράντι στο 68ο λεπτό. Σημειώνεται ότι ο διεθνής χαφ από την Ισημερινή Γουινέα είχε αρνηθεί να ταξιδέψει στη Λάρισα προ ημερών, όμως η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα συνδυάστηκε με γκολ.

Μετά τις χαμένες ευκαιρίες από τον Ράνο και τον Γραικό, ο Ράντι αποφάσισε να δοκιμάσει τα πόδια του έξω από την περιοχή και με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έσπασε ένα σερί που ήθελε την ομάδα της Σπάρτης να μη σκοράρει για τέσσερα διαδοχικά ματς.

Αυτό το τέρμα, όμως, δεν ήταν αρκετό για τη Σπάρτη. Η ομάδα της Άρτας πίεσε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις, μετά από σέντρα του Καραγιαννίδη και κεφαλιά του Ευαγγέλου.

Πλέον, η Σπάρτη είναι στους 26 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους. Από την άλλη, ο Καραϊσκάκης Άρτας πήρε τον βαθμό και βρίσκεται στην 8η θέση με 33 πόντους και 11 βαθμούς μακριά από τη ζώνη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ - ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 1-1
ΓΚΟΛ: 68’ Ράντι – 92’ Ευαγγέλου
ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Σανδραβέλης, Τσιμότζι (81’ Δοδοντσάκης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Ράντι (89’ Φουρτάδο), Γραικός (84’ Νιάρος).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος (73’ Ευαγγέλου), Μακρίδης (86’ Ρανγκέλοφ), Δημητριάδης (70’ Κυριάκης), Λουκίνας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπακογιάννης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Μεσσήνης (Αχαΐας), Νιδριώτης (Αθηνών)

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 22:41
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr