Logo
Print this page

Ξανά στην κορυφή ο Άρης

Η Άρης επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή της Football League, 3-0 τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Ύστερα από δύο ισόπαλα αποτελέσματα με Τρίκαλα και Καλλιθέα, ο Άρης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League. Επικράτησε 3-0 του Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και άφησε τον ΟΦΗ ξανά στο -2. Έτι όπως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, το σύνολο του Τάκη Γκώνια παρά την ήττα διατηρήθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πολύ καλύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δίκαια έφτασε στο τρίποντο, παρότι στο πρώτο μέρος οι Ηρακλειώτες θα μπορούσαν να κάνουν τη «ζημιά» και να προηγηθούν. Η αναφορά στη φάση του 31', όταν ο Μπουτσάκης έπιασε εξαιρετικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, υποχρεώνοντας σε δύσκολη επέμβαση τον Αναγνωστόπουλο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, κυκλοφορούσαν τη μπάλα, αλλά δυσκολεύονταν αισθητά να απειλήσουν την εστία του Κατσιμήτρου στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ανέβασε την απόδοσή του και πέτυχε τρία γκολ.

Η αρχή έγινε στο 54'. Ένα λεπτό νωρίτερα ο ο Μπουτσάκης ανέτρεψε τον Κάσσο και ο Πλατέλλας που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι άνοιξε το σκορ (1-0). Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να παίζουν καλύτερα και σαφού στο 73' ο Σόουζα είχε κεφαλιά στο δοκάρι, στο 76' ο Κάσσος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Τα λεπτά περνούσαν, ο Εργοτέλης αδυνατούσε να απειλήσει και εντέλει δέχτηκε και τρίτο γκολ.

Στο 93' ο Μιλούνοβιτς κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Σέρβος, μάλιστα, διεκομίσθη εκτός αγωνιστικού χώρου συνοδεία φορείου. Ο Χαντί που μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 88', βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90'+5'.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 54' πεν. Πλατέλλας, 76' Κάσσος, 95' Χαντί

ΔΟΚΑΡΙ: 73΄Σόουζα

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Κανακούδης, Μουμίν, Νίκιτς, Πλατέλλας (88' Χαντί), Κάσσος, Παυλίδης (52' Ντούνης), Διαμαντόπουλος (77' Μιλούνοβιτς).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (75' Βογιατζής), Σταματάκος (81' Μανουσάκης), Έφορντ, Ροβίθης (42' Μπουρσέλης), Κάιπερς.

Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Στεφανής (Καρδίτσας)

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 02:28
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr