«Κυνική» η Δόξα Δράμας

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα Δράμας επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας και συνέχισε την ανοδική της πορεία. 

[googlead][/googlead]

Άλμα τετράδας για τη Δόξα Δράμας με τη νίκη της σε βάρος της Καλλιθέας (2-0). Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πιο ουσιαστική από τον αντίπαλό της, σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε με άνεση στους τρεις βαθμούς. Έτσι, έδωσε μεγαλύτερη αξία στην εκτός έδρας νίκη σε βάρος των Τρικάλων μεσοβδόμαδα. Από την πλευρά της η Καλλιθέα, παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα της για παραμονή στην κατηγορία.

Η Δόξα Δράμας έχοντας πρόσφατο το πάθημα από τον Αιγινιακό, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να μη δώσει… δικαιώματα. Μάλιστα, στάθηκε τυχερή και στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν στο 18’ ο Κουσκουνάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Η Καλλιθέα όπως και στα περισσότερα παιχνίδια με τις ομάδες της κορυφής, παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και απείλησε στο 28’ με το σουτ του Ταμπάκη να διώχνει ο Βούρας. Ωστόσο, μια στιγμή αδράνειας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά να νικάει με κεφαλιά τον Κουτογλίδη για το 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο ημίχρονο στιγματίστηκε από τη φάση του 11’ όταν ο Γκότοβος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον ρέφερι Τζουμαλάκη να δείχνει αρχικά τη σέντρα, αλλά μετά από τέσσερα λεπτά (!) διαβουλεύσεων πήρε πίσω την απόφασή του, υποδεικνύοντας τον κεντρικό αμυντικό της Δόξας σε θέση οφ σάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και έφτασε αρκετά εύκολα στο τρίποντο. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι αν και πίσω στο σκορ κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο 65’ με μια εκτέλεση φάουλ του Παπαγγελή, δείχνοντας σε ένα ακόμα ματς αδυναμία στον δημιουργικό τομέα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 18’ Κουσκουνάς, 45’+2’ Μπαϊκαρά

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Βιτλής (77’ Τζόκιτς), Γουνδουλάκης (56’ Κάσες), Ματσούκας (63’ Γεωργιάδης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Σεζάι (46’ Γκέτσι), Συριόπουλος, Μίγγος, Χοτζάλι, Παυλής (57’ Γλυνός), Ταμπάκης, Τσατσόπουλος (76’ Ζυγκερίδης).

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Μηναδάκης (Καβάλας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2018 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep