Διπλό στον βούρκο

Η Δόξα Δράμας πέρασε από τον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, υποχρεώνοντας την ΑΣΑ στην 4η διαδοχική ήττα (1-0).

[googlead][/googlead]

Τέταρτη εκτός έδρας νίκη (1-0) για τη Δόξα Δράμας, 4η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Μαυραετοί διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους, έκαναν το «2x2» και έπιασαν «τεσσάρι» στις νίκες μακριά από τη Δράμα. Σε ένα κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες λόγω του βαρού αγωνιστικού χώρου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα με τον Κουσκουνά στο 47’ και να φύγουν νικητές.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν το αρνητικό τους σερί, φτάνοντας τις τέσσερις διαδοχικές ήττες. Κόλλησαν στους 21 βαθμούς μόλις πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Εργοτέλη, ωστόσο, να έχει ένα ματς λιγότερο (αγωνίζεται τη Δευτέρα με την Καλλιθέα).

Κακό το πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Η συνεχής βροχόπτωση μετέτρεψε σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να δυσκολεύουν οι προσπάθειες των παικτών. Χωρίς καμία φάση κύλησε το πρώτο 30άλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να είναι απειλητικοί στο τελευταίο 10άλεπτο. Είχαν δοκάρι στο 32’ με τον Βιτλή και έχασαν καλή ευκαιρία στο 39’, όταν στο σουτ του Μαρκόπουλο ο Γκέκας είπε «όχι».

Η Δόξα Δράμας μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ένα λεπτό μετά την έναρξή του, στο 47’, πήρε προβάδισμα στο σκορ με το πλασέ του Κουσκουνά. Απείλησε, επίσης, με τον Βαλλιάνο στο 53’. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν καλή φάση στο 70’ με πρωταγωνιστή τον Τζέκο, όμως η μπάλα στην κεφαλιά που έπιασε, αποκρούστηκε από τον Βούρα. Η ομάδα της Δόξας έπιασε έτσι τον ΑΟΧ Κισσαμικό (δύο ματς λιγότερα) και τον ΑΟ Τρίκαλα στους 30 πόντους, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται αρκετά μακριά από την πρώτη δυάδα...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: 0-1

ΓΚΟΛ: Κουσκουνάς (47’)

ΔΟΚΑΡΙ: Βιτλής (32’)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης (4’ Καραγιάννης), Μπούσδρας, Καρρίκι, Σουντουρά, Σταματάκης (73’ Ντάγκρας), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Χαντζάρας (50’ Τζέκος), Κονέ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σιώπης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος, Βιτλής (84’ Ντατίδης), Ματσούκας (62’ Μπαϊκαρά), Γουνδουλάκης (77’ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τσιότσιος (Μακεδονίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep