Αντίδραση... 4άδας

Επιστροφή στις νίκες (2-0) για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, που κράτησε την Καλλιθέα στο -8 από τις θέσεις παραμονής και... θρονιάστηκε στην 4η θέση.

[googlead][/googlead]

Ιδανική αυλαία πρώτου γύρου για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Οι Κρητικοί έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας και επικράτησαν 2-0 της Καλλιθέας στα Περιβόλια, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έτσι, βρέθηκαν στην 4η θέση μαζί με τον ΑΟ Τρίκαλα, επτά πόντους πίσω από την Παναχαϊκή και εννέα από τον ΟΦΗ, αλλά με ματς λιγότερο.

Απόλυτα δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων, που εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά στην αριστερή πτέρυγα της Καλλιθέας. Έτσι, η αθηναϊκή ομάδα γνώρισε την 7η διαδοχική εκτός έδρας ήττα και κλείνει τον πρώτο γύρο όντας η μόνη μαζί με τον Πανσερραϊκό χωρίς τρίποντο μακριά από τη βάση της. Βρίσκεται στο -8 από τη 12η θέση και βλέπει ότι έχει να ανέβει... βουνό στο δεύτερο μισό της σεζόν για να σώσει αγωνιστικά την κατηγορία.

Η ομάδα των Χανίων κατέκτησε το 5ο διαδοχικό τρίποντο στο γήπεδό της και περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με το παιχνίδι που εκκρεμεί απέναντι στη Βέροια.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός μπήκε δυνατά στο ματς και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την υπεροπλία που είχε στη δεξιά πτέρυγα με τους Τόλι, Ξύδα, Λέο. Έτσι, η συνεργασία των Λέο - Ξύδα στο 23' έφερε και το πρώτο γκολ με τον Τόλι να νικά τον Θεοδωράκη με δυνατό σουτ και να ανοίγει το σκορ αρκετά νωρίς. Ο Γάλλος σήκωσε τη μπάλα για τον Ξύδα και αυτός με κάθετη μπαλιά βρήκε τον δεξιό μπακ των «κυανόλευκων», που σημείωσε το πρώτο του τέρμα.

Η αθηναϊκή ομάδα είδε στο μισάωρο δύο αμυντικούς της, τους Ντιακιτέ, Συριόπουλο να παρατηρούνται με κίτρινες λόγω φάουλ στον Σάλιακα και αυτό αναμφίβολα αποτέλεσε ένα ακόμα πρόβλημα για τον Γιώργο Κορακάκη. Ο τεχνικός της Καλλιθέας είδε τους ποδοσφαιριστές του να απειλούν στο 22' με ένα σουτ του Μίγγου.

Μετά από ένα μοιρασμένο 10λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ. Αυτή τη φορά στη φάση ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο αριστερός μπακ, Αντώνης Φουάσης. Από γύρισμα του Χαλκιαδάκη έγινε το σουτ και στην επαναφορά ο Ξύδας με νέο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Θεοδωράκη (2-0).

Αντίδραση από πλευράς Καλλιθέας δεν ήρθε παρότι ο Κορακάκης ολοκλήρωσε γρήγορα τις αλλαγές του μετά το γκολ. Αντίθετα, στο 70' ο Παντελάκης αστόχησε με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα, ενώ ένα λεπτό μετά ο Λέο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη μπαλιά του δεύτερου, με τον Θεοδωράκη να μπλοκάρει. Στο 83', πάντως, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά οι Σμυρλής, Γκέτσι με διαδοχικά σουτ δεν μπόρεσαν να βάλουν την ομάδα τους ξανά μέσα στο παιχνίδι. Χαμένη ευκαιρία στο ενεργητικό του και ο Γλυνός στο 90'+3'.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-0

Σκόρερ: 23' Τόλι, 58' Ξύδας

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης (73' Γκίνη), Λεμονής, Ξύδας (66' Αποστολίδης), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης, Λέο (84' Νικόλτσης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Σμυρλής, Μίγγος (59' Γλυνός), Μήλιος (75' Παυλής), Ζυγκερίδης (63' Χοτζάλι), Γκέτσι.

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 18:15

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τρίτη, 20 Φεβρουάριος 2018 18:24 Comment Link

    Αντιο Καλλιθεα...τα εχετε ολα ξευτιλησει...ομαδα που εχει παιξει α εθνικη να διασυρεται για 2η διαδοχικη χρονια....ντροπη σας πια!!!αντε φυγετε

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep