Τρίκαλα με αρχή και τέλος

Ο ΑΟΤ αιφνιδίασε τον Εργοτέλη, σκόραρε στο πρώτο λεπτό και στις καθυστερήσεις και πήρε τη νίκη με 2-0 στο Παγκρήτιο.

[googlead][/googlead]

Η αναρρίχηση ήταν το πρώτο ζητούμενο για τον ΑΟ Τρίκαλα και η αντεπίθεση που ξεκίνησε με την εντός έδρας νίκη επί της Καλλιθέας, βρήκε συνέχεια με ένα δύσκολο διπλό στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη με 2-0.

Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν απόλυτα την ομάδα του Τάκη Γκώνια και προηγήθηκαν πριν ακόμη συμπληρωθούν τα 60 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με σουτ στην κίνηση του Σαχινίδη έπειτα από ωραία σέντρα του Πάνου.

Το 1-0 πρόσθεσε περισσότερο άγχος στους ποδοσφαιριστές του Τάκη Γκώνια, οι οποίοι προέρχονταν από ήττα στο Αιγίνιο παρότι προηγήθηκαν εκεί με 2-0. Οι προσπάθειές τους να επιστρέψουν στο ματς περιορίστηκαν στον έλεγχο της μπάλας, με ελάχιστες καλές φάσεις και μόλις δύο σουτ εντός εστίας στα 90 λεπτά του αγώνα. Η υπεροχή σε όλες τις άλλες κατηγορίες του αγώνα, με τα κόρνερ να είναι στο 9-1 και την κατοχή πάνω από το 60%, δεν έφεραν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε σαφώς λιγότερη ουσία, με πολλές διακοπές και τραυματισμούς για τους φιλοξενούμενους που εκνεύρισαν, τόσο τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, όσο και τους φίλους της ομάδας στις εξέδρες. 

Ο ΑΟ Τρίκαλα, πάντως, τελείωσε το παιχνίδι με τον τρόπο που το ξεκίνησε και σημείωσαν δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, όταν είχαν βγει όλοι οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη μπροστά για να ισοφαρίσουν. Ο Τόμιτς έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή άνοιξε στον Γιαννιτσάνη που με σουτ έγραψε το τελικό 2-0.

Ο Εργοτέλης έκλεισε τον πρώτο γύρο στο -5 από την παραμονή, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα μείωσε τη διαφορά του από τις θέσεις ανόδου στους εννέα βαθμούς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-2
ΓΚΟΛ: 1' Σαχινίδης, 92' Γιαννιτσάνης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82' Ιατρούδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης (73' Ροβίθης), Μπούζας, Κάιπερς, Σταματάκος (70' Μανουσάκης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Μάκος, Γροντής (49' Τόμιτς), Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης (84' Κοτσώνης), Ζγκούρη (62' Γιαννιτσάνης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοβέσης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σεφέρης (Πειραιά), Κύριος (Αρκαδίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 18 Φεβρουάριος 2018 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep