Στάση... Άρτα!

Δίκαιη νίκη (2-0) του Καραϊσκάκη Άρτας απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και άλμα παραμονής.

[googlead][/googlead]

Αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Καραϊσκάκης Άρτας και κλείνει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη! Οι νεοφώτιστοι ήταν ανώτεροι του Απόλλωνα Λάρισας και εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας τους επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας και του διέκοψαν το αήττητο σερί. Τον δρόμο για την επικράτηση έδειξε ο Γιάννης Λουκίνας και το τρίποντο «κλείδωσε» ο Χούσος

Οι γηπεδούχοι είχαν χαρακτηρίσει κομβικής σημασίας το ματς, ώστε να αυξήσουν τη διαφορά τους από τη ζώνη υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά η θεσσαλική ομάδα κλήθηκε να διευρύνει το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές, ενώ προερχόταν από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα.

Ο Καραϊσκάκης μπήκε καλύτερα στο ματς, απείλησε με τον Λουκίνα (9',10'), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Καρακατσάνη (3'), Κανούλα (14'). Στο 19' ο Παϊτέρης μπλόκαρε τη μπάλα σε πλασέ του Χούσου, όμως δύο λεπτά μετά ήρθε το 1-0 από στατική φάση.

Ο Δημητριάδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Λουκίνας με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο βάθος της εστίας. Ένα λεπτό αργότερα, μάλιστα, οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Χούσου από τον Βαγγέλη Ανδρέου, όμως ο ρέφερι δεν είδε παράβαση.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος (44') ο Καραϊσκάκης Άρτας έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το τρίποντο, αλλά ο Ανδρέου έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από πλασέ του Χούσου και με τον Παϊτερη εξουδετερωμένο. Εν τέλει το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Άρτας να έχει 7 τελικές και τον Απόλλωνα 3.

Οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να εμφανίσουν καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο αν ήθελαν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς και στο 53' ο Τσιλούλης αστόχησε με κεφαλιά. Ακολούθησαν ευκαιρίες από τους Κυριάκη (57'), Λουκίνα (61').

Η ανωτερότητα του Καραϊσκάκη Άρτας συνεχίστηκε και στο 75' ο Παϊτέρης έσωσε την εστία του σε σουτ του Μακρίδη, στέλνοντας τη μπάλα στη συμβολή των δοκών. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο 81'. Από σέντρα του Δημητριάδη και πάσα του Μακρίδη ο Χούσος με δυνατό σουτ «έγραψε» το 2-0.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-0

Σκόρερ: 21' Λουκίνας, 81' Χούσος
Δοκάρι: 75' Μακρίδης
Κόκκινη: 88' Σκούπρα

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος (88' Ρανγκέλοφ), Μακρής, Ψιάνος (71' Κόλλινς), Δημητριάδης, Κυριάκης (59' Μακρίδης), Λουκίνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Ιβανίδης (46' Σουλίδης), Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης (72' Γαρυφαλλόπουλος), Κανούλας, Καρακατσάνης (83' Λουκάς).

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Σκορδίλης (Κέρκυρας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2018 03:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep