Τρίτωσε με Κανούλα!

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Πόντου στο Αλκαζάρ και πανηγύρισε το «3x3». Χωρίς σταματημό ο κατήφορος των Ποντίων.

[googlead][/googlead]

Οι Θεσσαλοί συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους μετά τα τρίποντα επί των Παναιγιαλείου και ΟΦΗ. Νίκησαν 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Αλκαζάρ και σημείωσαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Σάκης Κανούλας στο 77’. Ο Απόλλων Πόντου γνώρισε την τέταρτη εκτός έδρας ήττα του και μετά τη νέα απώλεια βαθμών, βρίσκεται και πάλι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Αυτό ήταν το 7ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι που δεν καταφέρνουν να νικήσουν οι «κοκκινόμαυροι» και δεδομένα πλέον έχουν στόχο τη σωτηρία.

Κακό το πρώτο ημίχρονο στο Αλκαζάρ. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιθετικά, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Μπρίτο στο 7’ και τους γηπεδούχους με τον Παπαζαχαρία στο 8’.  Από το 20’, ο ρυθμός έπεσε. Μοναδικές αξιόλογες φάσεις, αυτές των Λιόνη (26’) και Καλογέρη (45’) για τον Απόλλωνα Πόντου και του Χατζή (37’) για τους Θεσσαλούς.

Επιθετικά μπήκε ο Απόλλων Λάρισας με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.  «Χτύπησε» τρις με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος μέσα σε ένα τρίλεπτο απώλεσε τρεις ευκαιρίες: Στο 47’, ο Μαυριάς σέντραρε, ο Παπαζαχαρίας στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την πρώτη κεφαλιά, όμως ο Τσιλούλης με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 49’, ο Τσιλούλης σούταρε, έδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεθ και ένα λεπτό αργότερα, πάλι ο ίδιος παίκτης σούταρε, με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας να διαμαρτύρονται πως η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων.  Από την άλλη, ο Απόλλων Πόντου απείλησε με το γυριστό σουτ του Λιόνη στο 59’.

Μετά το 60’, ο ρυθμός έπεσε, δεν είχε φάσεις,  αλλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά, στο 77’, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Απόλλωνα Πόντου με σκόρερ τον Θανάση Κανούλα, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: Κανούλας (77’)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (85’ Ανδρέου Ιωαν.), Τσιλούλης, Κανούλας (81’ Δημολιός), Συράκος (58’ Καρακατσάνης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (82’ Βλαχομήτρος), Καπίας, Λιόνης (80’ Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Φραγκούλης (Πρέβεζας)

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep