«Χτύπησε» με Κάιπερς στο φινάλε

Ο Εργοτέλης με γκολ του Κάιπερς στο 88' νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη κατέκτησε ο Εργοτέλης, έπειτα από εκείνη στη Βέροια. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού, με γκολ που σημείωσε στο 88' ο Κάιπερς. Οι Κρητικοί του Τάκη Γκώνια έμειναν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι αήττητοι (2 νίκες, 1 ισοπαλία), ενώ είχε προηγηθεί και το τρίποντο στα χαρτιά με τον Αχαρναϊκό.

Από την άλλη, τα «λιοντάρια» δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μέσα στο 2018. Από το νέο έτος έως σήμερα μετρούν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Με το τρίποντο οι Ηρακλειώτες έφτασαν τους 11 βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 13. Στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης περιόρισε σε σημαντικό βαθμό τον Πανσερραϊκό, παρότι η άμυνά του έπαιζε διαρκώς στο όριο, με σκοπό να βγάζει οφσάιντ τους επιθετικούς των γηπεδούχων. Ένα μέτριο 45λεπτο, χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μισό, ο Περικλής Αμανατίδης προσπάθησε με τις αλλαγές του να αλλάξει εικόνα την ομάδα του. Πέρασε τον Τσιμίκα δίπλα στον Ναζίμ και δεκάρι τον Κρητικό. Το ματς ήταν πολύ πιο ανοικτό στο δεύτερο μισό και ο Εργοτέλης έφευγε εύκολα στην αντεπίθεση. Η απόδοση των «λιονταριών» είχε πέσει αισθητά και στο 88' ο Εργοτέλης «χτύπησε» με τον Κάιπερς, κατακτώντας ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 88' Κάιπερς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Αμανατίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος (63' Δούμτσιος), Τσιμίκας, Πόζογλου (46' Κάκκο), Κρητικός (68' Ρούτσης), Γκούρτσας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Νικολακάκης, Βογιατζής (61' Μπουρσέλης), Μπούζας, Μπουτσάκης (76' Αγγελόπουλος), Έφορντ (57' Ροβίθης), Σταματάκος, Κάιπερς

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Κεσίσογλου (Πέλλας), Νταβέλας (Μακεδονίας)
4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep