Σπάρτη πεντάδας

Η Σπάρτη με το 1-0 κόντρα στην Καλλιθέα βρίσκεται πλέον στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η Σπάρτη με το 1-0 κόντρα στην Καλλιθέα βρίσκεται πλέον στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Το 1-0 επί της Καλλιθέας φέρνει την ομάδα της Λακωνίας στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

[googlead][/googlead]

Η Σπάρτη είχε τον ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα και κατάφερε να το «επιβεβαιώσει» νωρίς και παράλληλα να βγάλει το άγχος της με το γκολ του Τριανταφυλλάκου. Η ομάδα της Λακωνίας προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό και στη συνέχεια είχε τις ευκαιρίες για να πάρει πιο ασφαλές προβάδισμα, αλλά δεν το κατάφερε στο γήπεδό της.

Το εύθραυστο 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού η Καλλιθέα έβγαλε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια στην εστία στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ στο δεύτερο μέρος με την είσοδο των Μάκο - Γκέτσι ήταν καλύτερη. Η Σπάρτη, πάντως, πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι και κατάφερε να το φέρει στα μέτρα της με γρήγορο προβάδισμα και αρκετές ευκαιρίες στην κόντρα, αφού η φιλοξενούμενη έπρεπε να πιέσει για την ισοφάριση.

Η αθηναϊκή ομάδα μετά το 1-0 προσπάθησε να ανεβάσει ποδοσφαιριστές στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δυσκολεύτηκε να κάνει φάσεις, ενώ είχε και αρκετά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Οι Ράντι, Μπαρέττας και Τσιμότζι βρέθηκαν σε καλή μέρα και έβγαιναν σωστά στην αντεπίθεση. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Λάκωνες μείωσαν τη διαφορά από τον 4ο ΑΟΤ στους τέσσερις πόντους, ενώ η Καλλιθέα απέχει 5 πόντους από τη ζώνη σωτηρίας και πρέπει να αλλάξει άμεσα πρόσωπο για να μη χάσει το τρένο...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0
ΓΚΟΛ: 10' Τριανταφυλλάκος

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τσιμόντζι (66' Μπέλης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (78' Γραικός), Ράντι (89' Κατσίκης), Ράνος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Καντέ, Συριόπουλος, Βαλμάς (46' Μάκο), Σεζάϊ, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Ταμπάκης (46' Γκέτσι), Τσατσόπουλος, Σμυρλής, Χοτζάλι (70' Μήλιος).

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Πασπάτης (Σάμου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 18:51

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 17:25 Comment Link

    Δεν ντρεπεστε λιγο εσεις στη διοικηση της Καλλιθεας?μεχρι κ ο Γκωνιας εκανε διπλο που σιγουρα δεν εχει ξανακανει στην καριερα του!καταλαβατε μηπως για μια ακομα φορα οτι με τστσοπουλους ,παυληδες κλπ δεν παμε πουθενα...αυτα τα οαιδια δεν εχουν εμπειρια..ενας αξιζε ο Ταλεντο...παει κ αυτος...η δικαιολογια με την απαγορευση μεταγραφων δεν ισχυει....κ ο κισσαμικις με 18 χρονα παιζει...διπλο κ τεσσαρα εριξε...υπαρχουν παιχταραδες κ με εμπειρια κατω των 23 ...αφου δεν μπορειτε να παει η ομαδα τοπικο κατευθειαν κ τερμα...οχι να χανει απ το καθε χωριο

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep