Τον… χαβά της η ΑΣΑ!

Η ΑΣΑ επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού και διατήρησε το μηδέν παθητικό στην Καρδίτσα.

[googlead][/googlead]

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε και πάλι «καθαρό» εντός έδρας τρίποντο. Νίκησε 2-0 τον Αιγινιακό και διατήρησε το μηδέν παθητικό στο «σπίτι» της! Τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με σκόρερ τους Τζέκο (74’), Σουντουρά (92’). Έφτασε τις πέντε νίκες, απεναντίας οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την πέμπτη εκτός έδρας ήττα.

Κακό το πρώτο ημίχρονο στην Καρδίτσα, με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες του ημιχρόνου. Απείλησαν κυρίως με τον Σταματάκη στο 16’ και 25’ και τον Τζέκο στο 32’. Ο Αιγινιακός δεν φάνηκε επιθετικά, εκτός από το φάουλ του Ζούρκου στο 36’.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΣΑ μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρίες με τους Τζέκο (63’), Κονέ (64’,70’) και κατάφερε να «ξεκλειδώσει»  την άμυνα του Αιγινιακού στο 74’, με σκόρερ τον Τζέκο. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, χάρη σε τέρμα του Σουντουρά στο 92’. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το φάουλ του Γκατσολάρι στο 80'.
Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς. Είχε στη διάθεση του συνολικά 16 παίκτες και στον πάγκο βρίσκονταν οι Καραγκιόζης, Ταουσάνης, Φουρτζίου, Τσολακίδης, Μενικάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ:  2-0

ΓΚΟΛ: Τζέκος (74’), Σουντουρά (92’)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (90' Μασούρας), Τζέκος, Πλαβούκος, Χαντζάρας (57’ Κονέ).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος, Προσκυνητόπουλος.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep