Παλικάρι ο Απόλλων

Η Δόξα Δράμας έδωσε συνέχεια στον κατήφορό της και παραχώρησε 2-2 στον μαχητικό Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Ο κατήφορος συνεχίζεται... Η απόλυση του Άγγελου Διγκόζη δεν στάθηκε αρκετή, ώστε να αλλάξει και αγωνιστικό πρόσωπο η Δόξα Δράμας. Αυτή τη φορά ήταν ο Απόλλων Λάρισας που απέσπασε 2-2 στην έδρα των «Μαυραετών» και αφήνει την ιστορική ομάδα στο -12 από τη 2η θέση και το -13 από την 1η...

Παρουσία του νέου τεχνικού, Νίκου Κωστένογλου οι Δραμινοί βρέθηκαν μόλις στο 3' πίσω στο σκορ από λάθος του Σιώπη το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Καρακατσάνης. Ο Κάσες στο 7' και ο Κουσκουνάς στο 61' έφεραν την ανατροπή, αλλά δύο λεπτά μετά ο Ιβανίδης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το 2-2 και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο στους Θεσσαλούς.

Το ματς είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και η ισοπαλία πιθανότατα αδικεί και τις δύο ομάδες. Κερδισμένος, πάντως, είναι ο Απόλλων, αφού η Δόξα έκλεισε σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη (0-4-3). Βέβαια, ο Νίκος Κωστένογλου έπεισε τον Γιάννη Μπύρο ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, γι' αυτό και προσλήφθηκε στον πάγκο, την ίδια στιγμή που στον αγώνα ήταν υπηρεσιακός ο Νίκος Ιωσηφίδης.

Σημειώνεται ότι στο 90'+3' ο Τσιλούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μένκα έσωσε την εστία του και στο 90'+6' ο Παϊτέρης που βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα, είπε «όχι» στον Κουσκουνά.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 7' Κάσες, 61' Κουσκουνάς - 3' Καρακατσάνης, 63' Ιβανίδης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Ιωσηφίδης): Μένκα, Σιώπης (87' Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Όστοϊτς, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (79' Λίτσκας), Κάσες (58' Τσούτσης), Μπαϊκαρά, Ματσούκας, Κουσκουνάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (64' Κανούλας), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (70' Συράκος), Ιβανίδης (83' Γ. Ανδρέου).

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Γούτας, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep