Σεφτέ με Κάιπερς!

Με οδηγό τον Ούγκο Κάιπερς, ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 τη Βέροια και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο.

[googlead][/googlead]

Με δύο προσωπικά του τέρματα, στο 44’ και 85’, και ένα δοκάρι στο 81’, ο επιθετικός των Κρητικών πρόσφερε τους πρώτους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, την παραμονή στην κατηγορία.  Η Βέροια, από την άλλη, γνώρισε την τέταρτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα.

Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, «τρύπησε» αρκετές φορές την άμυνα της Βέροιας και κατάφερε να μετουσιώσει μία από τις ευκαιρίες του πρώτου 45αλέπτου σε γκολ. Έχασε μοναδική ευκαιρία με το τετ α τετ του Κάιπερς στο 12’, και απείλησε με τους Μπουτσάκη (22’),Κάιπερς (17’), Σταματάκο (25’). Σκόραρε στο 44’ με το πλασέ του Κάιπερς. Από την άλλη, η Βέροια είχε ευκαιρίες με τον Βανκεβάι στο 3’ και Ουνγιαλίδη στο 18’.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και απείλησαν με τον Βογιατζή στο 54’, ενώ έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, τον Κάιπερς, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, αλλά βρήκε μπροστά του τον Τριαντάφυλλο στο 64’.  Είχαν δοκάρι με τον Κάιπερς στο 81’ και κατάφεραν να «κλειδώσουν» το τρίποντο με τον ίδιο παίκτη στο 85’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΓΚΟΛ
: Κάιπερς (44’, 85’)

ΔΟΚΑΡΙ: Κάιπερς (81’)

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης (33’ Τριαντάφυλλος), Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης (75’ Μέξης), Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Λίταινας (66’ Λαζόπουλος), Δόρης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ουνγιαλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (75’ Εντιαγέ), Βογιατζής, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (69’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Σταματάκος (84’ Ιατρούδης), Μπούζας, Κάιπερς.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Κρυωνάς (Σερρών)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 17:27

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 17:09 Comment Link

    Χα χα χα διυπλο ο γκωνιας ...εγινε κ αυτο!τι θα δουμε ακομα στη footballleague!!!αν κανει δευτερη νικη στο πρωταθλημα θα ειναι ρεκορ καριερας με μια ομαδα δυο νικες!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep