ΟΦΗ με... τρέλα!

Τέταρτη διαδοχική νίκη για τον ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή, 3-1 τον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Παρότι βρέθηκε να χάνει από το 7΄με 0-1, τελικά με αντεπίθεση ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Πόντου στο Γεντί Κουλέ, για τη 12η αγωνιστική της Football League, έφτασε στην τέταρτη σερί νίκη και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή! Νέα φοβερή εμφάνιση του Μάνου με δύο γκολ (έφτασε τα εννέα), το άλλο ο Παπαστεριανός. Πέμπτο διαδοχικό ματς κατά το οποίο η ομάδα της Καλαμαριάς αδυνατεί να φτάσει σε τρίποντο. Έμεινε στους 15 βαθμούς και είναι στο -14 από τις θέσεις ανόδου...

Ο Απόλλων Πόντου αιφνιδίασε τον ΟΦΗ λίγο μετά το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ήταν στο 7ο λεπτό, όταν ο Συμελίδης εξαπέλυσε δυνατό σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η ομάδα της Καλαμαριάς σκόραρε στην πρώτη της ευκαιρία. Παρά το νευρικό ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα. Ο Μπολάκης στο 15' έδωσε στον Μάνο, αυτός δεν άφησε το χρόνο να περάσει, «εκτέλεσε» και σκόραρε (1-1).

Στο ημίωρο, και ενώ ο ΟΦΗ πίεζε, ο Σέρχιο Λεάλ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού (τον αντικατέστησε ο Πουρτουλίδης). Οι Ηρακλειώτες στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου 45λέπτου έκαναν αβίαστα λάθη στη μεσαία και αμυντική γραμμή, με αποτέλεσμα οι Πόντιοι να βγαίνουν μπροστά απειλητικά, να φτάνουν σε τελικές, αλλά να μην σκοράρουν. Εκτός από αυτό, πολλές δυνατές μονομαχίες, αψιμαχίες, ένταση και κίτρινες κάρτες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος και πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσαν εύκολα να παράξουν εύκολα τελική, αλλά είχαν την κυκλοφορία της μπάλας. Σε μια αντεπίθεση, ωστόσο, οι ποιοτικοί παίκτες του ΟΦΗ έφτασαν σε δεύτερο γκολ. Ο Κουτσιανικούλης στο 62' έφυγε στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή έδωσε δεξιά στον Μάνο, αυτός σούταρε με... μίτο και έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Λόπεθ (2-1).

Οι «μελανόλευκοι» είχαν φτάσει πλέον στην ανατροπή και στο τελευταίο μισάωρο έπρεπε να υπερασπιστούν το υπέρ τους προβάδισμα. Όχι απλά το υπερασπίστηκαν, αλλά σημείωσαν και τρίτο γκολ. Στο 83' ο Κοιλιάρας εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαστεριανός με φοβερή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-1)! Δεν γινόταν να αλλάξει μέχρι τέλους. Ο ΟΦΗ μπροστά στους ενθουσιώδεις οπαδούς του κράτησε το 3-1 και πανηγύρισε. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 10 τελικές, έναντι 7 του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος είχε 53% κατοχή μπάλας με το σφύριγμα της λήξης.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 17', 62' Μάνος, 83' Παπαστεριανός / 6' Συμελίδης

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (58' Παπατόλιος), Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (88' Μονιάκης), Λεάλ (30' λ. τρ. Πουρτουλίδης), Μάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Τσεμπερίδης, Λιόνης (66' Ν' Λουντούλου), Καλογέρης, Συμελίδης, Χασομέρης, Μπρίτο (76' Κυβελίδης).

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Αναστασάκης (Χανίων)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 21 Ιανουάριος 2018 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep