Του «έκλεψε» την… Δόξα

Ο Απόλλων Πόντου είχε τις ευκαιρίες, η Δόξα Δράμας ωστόσο έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καλαμαριά (1-1) χάρη στο γκολ του Μπαϊκαρά στο φινάλε. 

[googlead][/googlead]

Χαμένοι βγήκαν από την «μονομαχία» τους Απόλλων Πόντου και Δόξα Δράμας για την 11η αγωνιστική, καθώς έμειναν στο 1-1 και έχασαν ακόμα περισσότερο… έδαφος στην προσπάθειά τους να κρατήσουν... επαφή με την προνομιούχο πρώτη δυάδα της Football League.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι, μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι μιας και είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες της αναμέτρησης, ωστόσο από την στιγμή που δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ, την… πάτησαν. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη δεν είχε καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο έβγαλε αντίδραση και αυτό μετράει εν όψει της συνέχειας. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Απόλλωνα Πόντου να μπαίνει πολύ δυνατά στο γήπεδο. Μόλις στα 25’’ ο Συμελίδης απείλησε τον Μένκα, ενώ το ίδιο έκανε στο 8’ και ο Μπρίτο στην κλασικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.

Ωστόσο μετά το 15λεπτο η Δόξα άρχισε να βρίσκει τα… πατήματά της, χωρίς πάντως να μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μένκα. Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη σε ένα ημίχρονο είχε μόλις δύο μακρινά σουτ από τους Ριζογιάννη (25’) και Αρναρέλλη (26’).

Το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο πως θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Στο 56’ με μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ο Χασομέρης με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ (1-0).

Μετά το γκολ ο Άγγελος Διγκόζης προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα κάνοντας γρήγορα και τις τρεις αλλαγές (Ματσούκας, Νατσιόπουλος, Λίτσκας) ωστόσο το πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα δεν διορθώθηκε. 

Μάλιστα ο Απόλλων θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» νωρίτερα το ματς, στο 64’ με τον Μπρίτο και στο 77’με τον Ν’ Λουντούλου και στο τέλος το… πλήρωσε.

Ένα λάθος στην μεσαία γραμμή αρκούσε στον Κουσκουνα, να βγάλει σε θέση τετ α τετ με τον Λόπεθ τον Μπαϊκαρά και τον Τούκρκο να γράφει το 1-1 στο 85’.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 56’ Χασομέρης - 85’ Μπαϊκαρά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί (71’ Καπίας), Αμαραντιδής Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ν’ Λουντούλου (79’ Γκουγκούδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ( Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Ντατίδης (62’ Νατσιόπουλος), Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (59’ Ματσούκας), Μαρκόπουλος (71’ Λίτσκας), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κωτούλας (Κιλκίς).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep