Αντεπίθεση Τρικάλων με Καπό

Ο ΑΟ Τρίκαλα με γκολ από τον Δημήτρη Καπό στο 82ο λεπτό έφυγαν με το τρίποντο της νίκης από την Άρτα. Ο ΑΟ Τρίκαλα με γκολ από τον Δημήτρη Καπό στο 82ο λεπτό έφυγαν με το τρίποντο της νίκης από την Άρτα.

Τα Τρίκαλα «έσπασαν» την έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης και πήραν πολύτιμο διπλό με 1-0 χάρη σε γκολ από τον Δημήτρη Καπό.

[googlead][/googlead]

Η ΑΕ Καραϊσκάκης μετρούσε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της και ο ΑΟ Τρίκαλα ήθελε να «σπάσει» αυτό το απόλυτο, ώστε να καλύψει το έδαφος από το άσχημο ξεκίνημά του. Και πέτυχε τον στόχο του με ένα ωραίο γκολ από τον Δημήτρη Καπό στο 82ο λεπτό.

Η ομάδα της Θεσσαλίας πάλεψε πολύ για να κατακτήσει το τρίποντο και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή απόδοση, με αρκετές καλές στιγμές και πίεση στην περιοχή του Ραχιώτη. Η πρωτοβουλία που είχαν οι φιλοξενούμενοι δεν εξαργυρώθηκε στα πρώτα 45 λεπτά και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε σαφώς πιο δυναμικά και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς με το δοκάρι σε σουτ του Γιάννη Λουκίνα στο 52ο λεπτό.

Η ποιότητα της αναμέτρησης μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έπεσε και σε αυτό βοήθησε και η βροχή που έπεφτε σε όλη σχεδόν την διάρκειά του. Η λύση ήρθε στο τέλος με ατομική προσπάθεια από τον Δημήτρη Καπό, ο οποίος πήρε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή με πλάτη στην εστία, αλλά κατάφερε να γυρίσει και να στείλει την μπάλα στην εστία στο 82ο λεπτό για να «γράψει» το 1-0 για τα Τρίκαλα και να χαρίσει το δεύτερο εκτός έδρας διπλό μετά από αυτό στο Αίγιο.

Το τρίποντο αυτό ήταν το 2ο διαδοχικό για τον ΑΟΤ, που έφτασε τους 12 πόντους, ενώ η ομάδα της Άρτας έχασε για πρώτη φορά στο γήπεδό της.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1 
ΓΚΟΛ: 82' Καπός
ΔΟΚΑΡΙ: 52’ Λουκίνας
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης (86' Τσάκαλος), Καραγιαννίδης, Αβραμίδης, Μακρής, Κόλλινς, Χούσος (69' Κυριάκης), Δημητριάδης, Γυφτοκώστας (87' Μουκίδης), Λουκίνας.

AO TΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γροντής (59' Τσιάρας), Ντίνας (66' Χιντζίδης), Καπός, Τόμιτς (85' Γιαννίτσης), Ζγκούρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παρασίου, Παπαδάκης (Ημαθίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep