Με κομμένα… φτερά

Ο εξαιρετικός ΑΟ Χανιά Κισσαμικός έκανε την «ζημιά» στην Δόξα Δράμας (1-1), που έδειξε να μην έχει ξεπεράσει τον… Άρη. 

[googlead][/googlead]

«Όρθιος» σε μια πολύ δύσκολη έδρα στάθηκε ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από την Δόξα Δράμας. Οι Κρητικοί είχαν πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και μετά τον βαθμό στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές της ανόδου. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη προβλημάτισε με την απόδοσή της και φάνηκε να μην έχει ξεπεράσει την ήττα από τον Άρη και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

Αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα, με τους «Μαυραετούς» να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς ιδιαίτερη… όρεξη. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός. Οι Κρητικοί ειδικά στο πρώτο μισάωρο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Αποστολίδη (11’, 20’).

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι άρχισαν να… συνέρχονται μετά το μισάωρο, αλλά και πάλι χωρίς να ανεβάσουν ιδιαίτερα την απόδοσή τους. Για τους «μαυραετούς» ο Μπαϊκαρά ήταν ο πιο κινητικός παίκτης στο συγκεκριμένο διάστημα και ο μόνος που απείλησε την εστία του Λαζαρίδη (31’, 43’). Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα από τον ρέφερι Βουρνέλη καθώς στο φινάλε του ημιχρόνου ο Γουνδουλάκης μετά από απόφαση του ρέφερι κλώτσησε την μπάλα και θα μπορούσε να έχει δεχτεί την κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη. 

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, η Δόξα προσπάθησε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ όταν στο 57’ ο Παντελάκης είχε δοκάρι. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Άγγελος Διγκόζης έκανε την πρώτη του διορθωτική κίνηση με τον Κώστα Μαρκόπουλο και αυτός τον έβγαλε… ασπροπρόσωπο, ανοίγοντας το σκορ στο 64’.

Μάλιστα οι Δραμινοί είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Κάσες να «κλειδώσουν» το παιχνίδι, αλλά δεν το έκαναν και το… πλήρωσαν. Ο Παντελάκης στο 77’ μετά από κόρνερ και πάλι βρέθηκε αφύλακτος εντός της περιοχής και αυτή την φορά ήταν εύστοχος για το 1-1. Ένα σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι τέλους… Μένει πλέον να φανεί πώς θα διαχειριστεί η Δόξα τη δεύτερη διαδοχική απώλεια στο γήπεδό της.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 64’ Μαρκόπουλος- 77’ Παντελάκης

ΔΟΚΑΡΙΑ: 57’ Παντελάκης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Βιτλής, Ριζογιάννης, Κάσες, Γουνδουλάκης (60’ Μαρκόπουλος), Μπαϊκαρά, Τσούτσης (73’ Ντατίδης), Ματσούκας (84’ Πετρόπουλος).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκόπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (93’ Σερβιλάκης), Βρεττός (90’ Ντάγκρας), Αποστολίδης (88’ Νικόλτσης).

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής, Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep