Τον τελείωσε στο... 94'

Ο Παναιγιάλειος πήρε σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στον Εργοτέλη. Ο Παναιγιάλειος πήρε σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στον Εργοτέλη.

Ο Παναιγιάλειος πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Εργοτέλη με γκολ στις καθυστερήσεις και οδηγεί την ομάδα της Κρήτης σε εξελίξεις.

[googlead][/googlead]

Η αναμέτρηση του Παναιγιαλείου με τον Εργοτέλη ήταν ακόμη ένα παιχνίδι που η ομάδα της Κρήτης είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του, αλλά στο τέλος πλήρωσε πάλι τα λάθη της. Αυτή τη φορά η υπογραφή της ήττας ήταν από τον Πάτα που στην προσπάθειά του να διώξει στην τελευταία φάση της αναμέτρησης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Σημειωτέον ότι έως τώρα ο Παναιγιάλειος είχε απωλέσει νίκες στο φινάλε των αγώνων με Σπάρτη, Αιγινιακό και τον πόντο απέναντι στην Καλλιθέα. Τώρα, όμως η τύχη... γύρισε και οι «μελανόλευκοι» πανηγύρισαν στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιγιάλειος είχε περισσότερο το μυαλό του στην άμυνα, αφού και η πίεση του Εργοτέλη ψηλά ήταν μεγάλη και έτσι δεν υπήρξαν πολλές καλές ευκαιρίες για καμία από τις δύο ομάδες, με εξαίρεση ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Εντιαγιέ στο 14ο λεπτό.

Μετά την ανάπαυλα, η γηπεδούχος βγήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο και είχε περισσότερες απειλές προς την εστία του Εργοτέλη σε μια αναμέτρηση, όμως, που έμενε ανοικτή. Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έμενε στο 0-0, αλλά στις καθυστερήσεις των καθυστερήσων, ο Πάτας στην προσπάθειά του να διώξει σε ένα γέμισμα στην περιοχή και ανάμεσα από συμπαίκτες και τον Κόκκορη που μπήκε στην φάση, έστειλε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Εργοτέλη.

Νωρίτερα, στο 57ο λεπτό, ο Κριστέτο έστειλε την μπάλα με σουτ στο δοκάρι του Εργοτέλη στην καλύτερη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο στο δεύτερο ημίχρονο. 

Αυτή η ήττα και ίσως ακόμη περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, είναι πολύ πιθανό να τελειώσει την θητεία του Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Εργοτέλη, ο οποίος στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 2 βαθμούς. Άλλωστε, ακόμα και ο Αχαρναϊκός που έχει αποχωρήσει, πρόλαβε να κάνει νίκη, ενώ οι Κρητικοί όχι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 94' αυτ. Πάτας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας (63' Ντέμο), Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Μπρους, Γεωργακόπουλος, Γκούφας (55' Κόκκορης), Αρναρέλλης (68' Σταματής), Καζναφέρης, Κριστέτο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Βογιατζής, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Μαζουλούξης, Σταματάκος (81' Ιατρούδης), Εντιαγιέ, Κάιπερς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep