«Καθάρισε» με Γκούρτσα

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 1-0 της Βέροιας χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Γκούρτσα.

[googlead][/googlead]

Τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη μετά από αυτή σε βάρος της ΑΕ Καραϊσκάκης πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, που νίκησε 1-0 τη Βέροια με το τέρμα του Γκούρτσα από το 32’. Ο σκόρερ, που σημείωσε το τέταρτο γκολ του, είχε και δοκάρι στο 90’.

Από την άλλη, η Βέροια δεν συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα μετά το τρίποντο στο «σπίτι» της κόντρα στη Σπάρτη και γνώρισε την πρώτη της αγωνιστική εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα (εκκρεμεί και η απόφαση της μη διεξαγωγής του ματς κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Χανιά).

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, είχε την κατοχή, αλλά η Βέροια είχε τις φάσεις στο πρώτο 25άλεπτο. Στο 19’ και 22’ οι Μπλέτσας και  Λίταινας έχασαν ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους καλή ευκαιρία. Μετά από φάση διαρκείας, ο Γκούρτσας με σουτ έκανε το 1-0 στο 32’.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Έδωσαν χώρο στη Βέροια, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, απεναντίας έχασαν καλή ευκαιρία με τον Πόζογλου στο 67’, αλλά και με τους Ιωαννίδη (87’), Παπουτσογιαννόπουλο (89’). Ο Πανσερραϊκός είχε και δοκάρι με τον Γκούρτσα στο 90’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ: 1-0

ΓΚΟΛ: Γκούρτσας (32’)

ΔΟΚΑΡΙ: Γκούρτσας (90’)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (87’ Γιαξής), Πόζογλου (76’ Φουσού), Γκέκας (54’ Δούμτσος), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τριαντάφυλλος, Σουλιώτης, Ουνγιαλίδης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης (66’ Οφέι), Λίταινας (76’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος, Βάλις (83’ Ζυγκερίδης Ι.), Βανκεβάι.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τζιώτζιος, Δημητριάδης (Θράκης)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep