«Υπογραφή» Μπρίτο

Με το τέρμα του Βραζιλιάνου, Εντουάρντο Μπρίτο ο Απόλλων Πόντου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Καλλιθέας. 

[googlead][/googlead]

Την χαρά της νίκης γεύτηκε και πάλι ο Απόλλων Πόντου, επικρατώντας 1-0 της Καλλιθέας. Την διαφορά για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έκανε ο Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Συμελίδη (76’) και Χασομέρη (79’). Στην αντίπερα όχθη, οι Αθηναίοι σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε με άδεια χέρια αν και παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη έδρα. 

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επέλεξε ένα σχήμα με δύο επιθετικούς (Μπρίτο, Χασομέρης), έχοντας ξεκάθαρο στόχο να… πιέσει ψηλά τον αντίπαλο. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 1’ αλλά ο Μπρίτο δεν πλάσαρε σωστά τον Κουτογλίδη. Από την πλευρά της η Καλλιθέα, επέλεξε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις ποντάροντας κυρίως στην ποιότητα του Ταλέντο. Το παιχνίδι στο πρώτο 25λεπτο ήταν ισορροπημένο και άλλαξε από ένα λάθος. Συγκεκριμένα στο 27’ ο Μίγγος έχασε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του, η μπάλα έφτασε στον Μπρίτο και ο Βραζιλιάνος αυτή την φορά δεν λάθεψε για το 1-0. Μετά το γκολ οι «Πόντιοι» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, με την Καλλιθέα ωστόσο να απειλεί δύο φορές προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τους Σμυρλή (40’) και Ταμπάκη (42’).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 46’ έχασαν τεράστια ευκαιρία να φτάσουν στο 1-1 με τον Ταμπάκη από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει πάνω στον Λόπεθ. Μέχρι το 60’ οι παίκτες του Μαρσέλο Τροϊζι είχαν τον έλεγχο αλλά χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Μετά το 60’ το σκηνικό άλλαξε, ο Απόλλων Πόντου ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ με τους Καλογέρη (61’) και Μπρίτο (62’). Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έπαιξαν ξεκάθαρα με στόχο να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και το κατάφεραν, ενώ θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει νωρίτερα το ματς αλλά ο Συμελίδης στο 76’ σε τετ α τετ με τον Κουτογλίδη σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το γυριστό του Χασομέρη στο 79’.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 27’ Μπρίτο
Δοκάρια: 76’ Συμελίδης, 79’ Χασομέρης

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Συμελίδης, Μπρίτο (89’ Κυβελίδης), Καλαϊτζίδης, Καπίας, Λιόνης (72’ Φάμπιο), Καλογέρης, Χασομέρης (93’ Γκουγκούδης), Σαμαράς

Καλλιθέα (Μαρσέλο Τροϊζι): Κοτουγλίδης, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος (84’ Μήλιος), Ταλέντο, Χοτζάλι, Σμυρλής (70’ Μάκο), Ταμπάκης (80’ Γκέτσι).

Διαιτητής: Ρούσης (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep