Τιμωρός ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πάτησε 2ος, αφού νίκησε 4-2 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο εκμεταλλευόμενος την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου.

[googlead][/googlead]

Στη δεύτερη θέση αναρριχηθήκε ο ΟΦΗ μετά τη νίκη του στο ντέρμπι του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη που έγινε στο Παγκρήτιο. Οι γηπεδούχοι έχουν... συνηθίσει πλέον να προηγούνται και να μη νικούν, οπότε οι «μελανόλευκοι» τιμώρησαν τα λάθη του πρώτου 45λεπτο, ανέτρεψαν το σε βάρος τους 1-0 και εν τέλει πανηγύρισαν το τρίποντο με 4-2.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου βρήκαν άμεση απάντηση στο γκολ που δέχτηκαν, σημείωσαν 3 τέρματα και παρότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σε... άλλο γήπεδο, το τέρμα του Όγκμποε «καθάρισε» την υπόθεση - νίκη. Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης εμφάνισε τις γνωστές του αδυναμίες στα μετόπισθεν και συνεχίζει χωρίς νίκη και με συγκομιδή 2 πόντων σε όριο 18! Στα αξιοσημείωτα η μία αλλαγή που έκανε ο Τάκης Γκώνιας στο ματς.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί πριν το 10λεπτο. Στο 4' ο Ορτέγκα αστόχησε με σουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Κουσκουνάς προ του Λαδά σούταρε ψηλά άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ανάπτυξη και εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη αμυντική αδράνεια στην άμυνα των «μελανόλευκων». Από κάθετη του Μπούζα, λοιπόν, ο Εντιαγιέ «εκτέλεσε» τον Στρέζο στο 11'.

Αυτό ήταν... Ο ΟΦΗ αφυπνίστηκε και τιμώρησε τους «κιτρινόμαυρους» για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Τα λάθη στην άμυνα του Εργοτέλη διδέχονταν το ένα το άλλο και στο 14' από πάσα του Λεάλ ο Κουσκουνάς με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 26' ολοκληρώθηκε η ανατροπή. Από μπαλιά του Ουρουγουανού πρώην παίκτη του Εργοτέλη ο Μάρτος έφυγε στην κόντρα και με σουτ έκανε το 1-2.

Από φάση - καρμπόν προήλθε και το 1-3. Στο 32' ο Κοιλιάρας έκλεψε, σέντραρε από αριστερά και ο Ορτέγκα «κεραυνοβόλησε» τον Λαδά. Στο 38' ο ίδιος θα μπορούσε να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έσωσε την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης άλλαξε άρδην εικόνα. Ο ΟΦΗ δεν πατούσε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο, έκανε διαρκώς λάθη και στο 60' από γέμισμα του Μπουτσάκη ο Σταμόπουλος στη δεξιά πλευρά ήταν αφύλαχτος και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτυών της εστίας του Στρέζου.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν, λοιπόν, εκ νέου στο παιχνίδι με τον Νίκο Παπαδόπουλο να ωρύεται στον πάγκο για τα διαδοχικά λάθη των παικτών του. Ωστόσο, στην πρώτη επίθεσή τους οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-4. Ο Πλευράκης γέμισε, ο Κουσκουνάς προσπάθησε να γίνει κάτοχος και ο Όγκμποε που είχε ακολουθήσει τη φάση «τσίμπησε» τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 11' Εντιαγιέ, 60' Σταμόπουλος - 14' Κουσκουνάς, 26' Μάρτος, 32' Ορτέγκα, 76' Όγκμποε

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπάτζιος, Πάττας, Βογιατζής, Σταμόπουλος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Έφορντ (61' Μαζουλουξής), Εντιαγιέ, Σταματάκος, Κάιπερς.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Πουρτουλίδης (67' Ρούσσος), Λεάλ (79' Χαντί), Ορτέγκα, Μάρτος (61' Όγκμποε), Κουσκουνάς.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παπαδάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep