Logo
Print this page

Τρίποντο με... Ταλέντο

Η Καλλιθέα κατέκτησε την πρώτη νίκη (2-1) της σεζόν απέναντι στον Παναιγιάλειο, με γκολ του Ταλέντο στο 88'.

[googlead][/googlead]

Μετά από μια σειρά δύσκολων αγώνων, η Καλλιθέα έψαχνε απεγνωσμένα την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιγιάλειο, που δεν ήταν σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα. Το τελικό 2-1 δίνει τους βαθμούς στην ουσιαστική Καλλιθέα και το παράπονο στον Παναιγιάλειο, ο οποίος δεν πήρε τίποτε από ένα παιχνίδι στο οποίο είχε αρκετές φάσεις, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του κυνηγούσε το σκορ. Ο προπονητής του, Παναγιώτης Γκουτσίδης, ξεκίνησε με το... αριστερό.

Η Καλλιθέα προηγήθηκε με 1-0 στο 14ο λεπτό. Ταλέντο και Μάκο συνδυάστηκαν από δεξιά, ο πρώτος σούταρε και ο Σμυρλής που πήρε το ριμπάουντ άνοιξε το σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά, η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, είχε πολλές ενέργειες στην περιοχή και κάποιες καλές τελικές προσπάθειες με τον Αρναρέλλη και τον Σταματή, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Η λύση για την ομάδα του Αιγίου ήρθε στο 68ο λεπτό με πολύ παράδοξο τρόπο, αφού ο Κόκκορης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή μετά από διώξιμο της άμυνας της Καλλιθέας, εκείνη χτύπησε στα σώματα, άλλαξε πορεία και «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας. 

Στο τελευταίο 20λεπτο το παιχνίδι άνοιξε πολύ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα έδινε το τρίποντο και τελικά η Καλλιθέα ήταν εκείνη που το βρήκε μετά από μια ακόμη καλή ενέργεια από τα δεξιά και συνδυασμό ανάμεσα σε Χοτζάλι, Μίγγο και Ταλέντο, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στην εστία του Παναιγιαλείου. Κακή εντύπωση εκανε η αποχώρηση του Μάκο μετά την αντικατάστασή του. Ο νεαρός μέσος όταν κατάλαβε ότι θα περνούσε εκτός, πήγε απευθείας στα αποδυτήρια χωρίς να κοιτάξει τον πάγκο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2-1
ΓΚΟΛ: 14' Σμυρλής, 88' Ταλέντο - 68' Κόκκορης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροίζι): Κουτογλίδης, Παπαγγελής, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Μίγγος, Μήλιος (76' Γκέτσι), Καντέ, Μάκο (59' Χοτζάλι), Ταλέντο, Σμυρλής (76' Ξόμπλιος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασίου, Βλάχος, Στίκας, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος, Παπαχρήστος, Τσερκέζος (85' Ρέλλας), Καζναφέρης, Αρναρέλλης, Μπρους (61' Σταματής), Σκαρτσίλας (55' Κόκκορης).

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Πασπάτης (Σάμου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 01:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr