Έχασαν κι άλλο έδαφος

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν ΑΟ Τρίκαλα και Απόλλων Πόντου, χάνοντας εκ νέου έδαφος από τις πρώτες θέσεις.

[googlead][/googlead]

Ως ευκαιρία αναρρίχησης έβλεπαν ΑΟ Τρίκαλα και Απόλλων Πόντου το μεταξύ τους ματς που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας (04/12) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Ωστόσο, το τελικό 0-0 τους άφησε 12 και 9 βαθμούς αντίστοιχα από την κορυφή... Χωρίς νίκη παραμένουν στο γήπεδό τους οι «κυανέρυθροι», με τους Πόντιους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά να χάνουν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές με προβλήματα τραυματισμών.

Στο φινάλε, μάλιστα, οι φίλαθλοι του ΑΟΤ αποδοκίμασαν για τη νέα αυτή απώλεια, αφού ουσιαστικά η ομάδα τους πέταξε στα σκουπίδια το εκτός έδρας τρίποντο σε βάρος του Παναιγιαλείου.

Παρουσία περίπου 1.000 οπαδών, εκ των οποίων οι 30 του Απόλλωνα, οι δύο ομάδες αναζήτησαν το τρίποντο που θα τους βοηθούσε στην αναρρίχηση. Οι Θεσσαλοί, πάντως, εμφάνισαν προβλήματα στην ανάπτυξή τους. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος και ο ΑΟΤ επεδίωκε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, σε ένα πρώτο 45λεπτο που δεν είχε ρυθμό εξαιτίας και των πολλών φάουλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι δόθηκαν πέντε κίτρινες κάρτες...

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ η ομάδα της Καλαμαριάς την απώλεσε στο 23', όταν ο Ν' Λουντουλού με σουτ έστειλε τη μπάλα να προσκρούσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 31' οι Θεσσαλοί «απάντησαν» στις ευκαιρίες. Ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ, ο Λόπεθ απομάκρυνε και ο Πάνος με προβολή δεν μπόρεσε να βρει εστία. Στο 39' το πλάνο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη διαφοροποιήθηκε, καθώς ο Καπίας αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Καλαϊτζίδης.

Ο Απόλλων Πόντου είχε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή στο 54', με τον Ν' Λουντουλού να αποχωρεί τραυματίας, αλλά οι «κοκκινόμαυροι» συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο. Από την πλευρά του ο προπονητής του ΑΟΤ, Σωτήρης Αντωνίου ολοκλήρωσε στο 63' τις αλλαγές, περνώντας στο ματς τον Τσίπρα αντί του Μπουντόπουλου, τον Καπό στη θέση του Ντιατά που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και τον Γροντή αντί του Ντίνα.

Οι Πόντιοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές για να μπουν σε θέση οδηγού. Ο Βεργώνης στο 60' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αποστολίδη μετά από σέντρα του Μπρίτο, ενώ στο 68' ο γκολκίπερ του ΑΟ Τρίκαλα έσωσε την εστία του στο τετ α τετ με τον Λιόνη. Η ένταση, πάντως, δεν έλειψε μεταξύ των παικτών με τους Τόμιτς, Χασομέρη να έχουν αψιμαχία και βλέπουν την 8η και 9η κίτρινη αντίστοιχα!

Όσο ο χρόνος περνούσε ο ΑΟΤ ανέβαζε στροφές, αλλά στο 81' ο Πάνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεθ, όπως και ο Γκόλιας με εκτέλεση φάουλ στο 87'. Στην εκπνοή χάθηκε μία ακόμα ευκαιρία, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ είπε «όχι» σε διαδοχικά σουτ του Τσίπρα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δοκάρι: 23' Ν' Λουντουλού

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τεγούσης, Ντίνας (63' Γροντής), Ντιατά (55' Καπός), Μπουντόπουλος (46' Τσίπρας), Τόμιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (39' λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν΄Λουντουλού (54' λ.τρ. Λιόνης), Καλογέρης, Βεργώνης, Μπρίτο (83' Κυβελίδης), Χασομέρης.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Λαζαρής (Καβάλας), Παπαλίτσας (Καρδίτσας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep