LIVE η κλήρωση Κυπέλλου

Παρακολουθήστε LIVE από το FL News την κλήρωση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

[googlead][/googlead]

Με δύο εκπροσώπους της Football League διενεργείται τη Δευτέρα (04/12, 12:00) η κλήρωση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στην ΕΠΟ. Το FL News βρίσκεται στο Γουδί και θα σας μεταφέρει LIVE τη διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι αντίπαλοι των ΑΟ Τρίκαλα, ΟΦΗ. Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το διάστημα 19-21 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς 9-11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου οι οκτώ ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο θα συγκροτήσουν το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που κατέλαβαν την δεύτερη θέση θα συγκροτήσουν το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Κάθε ομάδα από το πρώτο γκρουπ θα κληρωθεί με μια ομάδα από το δεύτερο γκρουπ. Ομάδες που προκρίθηκαν από τον ίδιο όμιλο, δε θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας.

Τα ζευγάρια...

Πλατανιάς - Ολυμπιακός
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα
Λαμία - Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός - ΑΕΚ
Τρίκαλα - ΠΑΟΚ
Πανιώνιος - ΟΦΗ
ΑΕΛ - Ξάνθη

12:06... Δεν φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν εκπρόσωπος του ΟΦΗ και του ΑΟ Τρίκαλα. Όσες ΠΑΕ έχουν αιτήματα, μπορούν να τα στείλουν έως σήμερα, γιατί την Τρίτη (05/12) θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα.

12:02... Ξεκίνησε η διαδικασία. Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου εξηγεί τον τρόπο της κλήρωσης. Όπως αναφέρει ο Ψαρόπουλος, επεξεργάζεται η Επιτροπή Κυπέλλου αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής με τη συμμετοχή και ερασιτεχνικών ομάδων από τη Γ' Εθνική.

11:55... Ο ΟΦΗ που βρίσκεται στο 1ο γκρουπ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα θα αγωνιστεί στο γήπεδό του. Οι μεν Κρητικοί δεν μπορούν να κληρωθούν με τον Πλατανιά και οι δε «κυανέρυθροι» με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα γκρουπ:

1ο γκρουπ δυναμικότητας
ΟΦΗ
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Ατρόμητος
Ολυμπιακός
Ξάνθη
Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα

2ος γκρουπ δυναμικότητας
Πλατανιάς
Λεβαδειακός
Λαμία
Τρίκαλα
Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός
ΑΕΛ
Πανιώνιος

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 13:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep