Σεφτέ με τον αρχηγό!

Ο ΑΟ Τρίκαλα κατέκτησε την πρώτη του νίκη στη Football League, 1-0 εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο με γκολ του Βέρτζου!

Πέντε αγώνες χρειάστηκε ο ΑΟ Τρίκαλα για να βάλει γκολ. Στο περιθώριο της 5ης αγωνιστικής, οι Θεσσαλοί νίκησαν 1-0 τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, με τέρμα του Βέρτζου στο 19', με κεφαλιά. Ο στόπερ και αρχηγός των «κυανέρυθρων» έδωσε τη λύση και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της εφετινή νίκη. Άξιζαν να προηγηθούν οι Τρικαλινοί, αν και μετά το γκολ που δέχτηκαν, οι Αιγιώτες ανέβασαν στροφές, πίεσαν, αλλά εν τέλει δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Αποστολίδη.

Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα, πάντως, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου επιχειρούσε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Δεν είναι ότι κλείστηκε πίσω για να δυαφυλάξει το μηδέν. Οι μεσοεπιθετικοί της έφευγαν στην κόντρα, δεν σημείωσαν δεύτερο γκολ, αλλά και αυτό του Βέρτζου έφτανε.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Παναιγιάλειο στο 63% αναφορικά με την κατοχή μπάλας, αλλά και με παίκτη λιγότερο, αφού στο 80' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αρναρέλλης, για θέατρο. Οι γηπεδούχοι είχαν επτά τελικές (οι τέσσερις στον στόχο), ενώ ο ΑΟΤ είχε οκτώ τελικές (επίσης οι τέσσερις στον στόχο). Το αποτέλεσμα αυτό δημιουργεί επιπλέον πίεση στη «Μαύρη Θύελλα» και σενάρια στο Αίγιο θέλουν τον παλιό γνώριμο, Παναγιώτη Γκουτσίδη να εμφανίζεται ως πιθανός αντικαταστάτης εάν τεθεί θέμα Κουρμπανά.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Σμίλτος, Στίκας, Μπρους (79' Γκούφας), Καζναφέρης (54' Κριστέτο), Αρναρέλλης, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος (58' Σταματής), Σκαρτσίλας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (62' Τεγούσης), Ντίνας (87' Γιαννίτσης), Τόμιτς (68' Τσίπρας), Μπουντόπουλος, Καπός.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Κορτέσης (Αθηνών)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 01:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep