Το... σερί του ο Καραϊσκάκης!

Το «3x3» έκανε η ΑΕ Καραϊσκάκης, νικώντας 2-1 τη Σπάρτη στην Άρτα.

Η αρτινή ομάδα πήρε το τρίποντο (2-1) κόντρα στη Σπάρτη και πανηγύρισε την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Έκανε το τρία στα τρία και επιβεβαίωσε σε ακόμη ένα ματς την καλή αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος.  Οι Χούσος (18’) και Κυριάκης (37’) σκόραραν για τους γηπεδούχους, ενώ μείωσε ο Ράνος (41') για τους φιλοξενούμενους.

Η Σπάρτη, από την άλλη, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μετά τις δύο ισοπαλίες με τον Παναιγιάλειο και τον Απόλλωνα Πόντου και τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρώτη ουσιαστική φάση του ημιχρόνου να πετύχουν γκολ με σκόρερ τον Μάριο Χούσο στο 18’. Ο ίδιος παίκτης αστόχησε στο 21’, όπως και ο Παπανίκου στο 28’. Απεναντίας, στο 37’ ο Κυριάκης με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Καραϊσκάκη. Η Σπάρτη προσπάθησε να αντιδράσει και κατόρθωσε να μειώσει στο 41’ με το πλασέ του Ράνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με τον Μπέλη στο 49’.  Ο Καραϊσκάκης φάνηκε επιθετικά κυρίως με τον Ευαγγέλου στο 79’ και στο 87’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΛ: Χούσος (18’), Κυριάκης (37’)- Ράνος (41’)

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μακρίδης, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χούσος, Μακρής, Γυφτοκώστας (74’ Μιχάλης), Κυριάκης (89’ Μουκίδης), Λουκίνας (55’ Ευαγγέλου).

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Σωτηρόπουλος): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Μάγκας (83' Κατσίκης), Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου (46’ Μπέλης), Γουόρντεν, Ράνος, Μπαρέττας (73’ Φουρτάδο).

Διαιτητής: Γ. Παπαδόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), Θανασιάς (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep