Το χρέος του ο Απόλλων

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Απόλλων Πόντου νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Απόλλωνα Πόντου έπειτα από δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Οι «κοκκινόμαυροι» ξεπέρασαν με 2-0 το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας και χωρίς να ενθουσιάσουν με την απόδοσή τους μείωσαν την απόσταση από τη 2η θέση στους 2 πόντους. Οδηγοί στην επικράτηση ο Μπρίτο και ο Χασομέρης, ενώ διακριθείς ο νεαρός Ντούνγκα που πέρασε ως αλλαγή και κατέγραψε στη στατιστική του μία ασίστ και ένα δοκάρι.

Οι Πόντιοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και φρόντισαν με τη συμπλήρωση 15 λεπτών να μπουν σε θέση οδηγού. Ο Ν' Λουντουλού έβγαλε την κάθετη στον Χασομέρη, εκείνος είδε τον Μπρίτο στην καρδιά της άμυνας, σέντραρε και ο Βραζιλιάνος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ.

Η θεσσαλική ομάδα, η οποία έως τότε αρκούνταν σε παθητικό ρόλο, βγήκε μπροστά και μέσα σε πέντε λεπτά απείλησε την εστία του Λόπεζ που έκανε ντεμπούτο στα γκολπόστ. Και στις δύο (33',38') πρωταγωνιστής ήταν ο Κονέ, ο οποίος με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό, με τον Απόλλωνα Πόντου να έχει την κατοχή, να μην απειλείται, αλλά και να μην απειλεί. Ωστόσο, η αλλαγή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο Ντούνγκα «αφύπνισε» τους Πόντιους. Από δική του σέντρα στο 75' ο Χασομέρης με κεφαλιά «κλείδωσε» το τρίποντο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο νεοεισελθών είχε σουτ στο δοκάρι.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 15' Μπρίτο, 75' Χασομέρης
Δοκάρι: 79' Ντούνγκα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Καπίας, Λιόνης (57' Φάμπιο), Σαμαράς, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν' Λουντούλου (85' Καλογέρης), Καλαϊτζίδης, Μπρίτο (46' Ντούνγκα), Χασομέρης.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι (80' Παπαευθυμίου), Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης, Μπιτέλης, Χαντζάρας (58' Τζέκος), Πλαβούκος, Κονέ (77' Κωνσταντινόπουλος).

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Φαλτάκας (Γρεβενών), Καρακώστας (Λάρισας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep