Δεν ορίζεται του Αχαρναϊκού

Η Football League αναμένεται την Τρίτη (14/11) να ανακοινώσει την αποβολή του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Τίτλοι τέλους για τον Αχαρναϊκό. Οι συσσωρευμένες τιμωρίες για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή της ομάδας του Μενιδίου από το πρωτάθλημα και το προγραμματισμένο για την Κυριακή (19/11) παιχνίδι με τη Βέροια δεν θα διεξαχθεί.

Οι «πράσινοι» μετρούν ήδη -51 βαθμούς και η διοργανώτρια οδηγήθηκε στην απόφαση να μην ορίσει τον αγώνα Αχαρναϊκός - Βέροια, ενώ σε ανακοίνωσή της αναμένεται να αναφέρει και τους κανονισμούς βάσει των οποίων αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η πρώτη αποχώρηση ομάδας από τη Football League είναι πλέον γεγονός και το πρωτάθλημα από την 3η του μόλις στροφή θα συνεχιστεί με 17 ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι η μόνη ΠΑΕ που έχασε βαθμούς από τον Αχαρναϊκό είναι ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος διεκδικεί το παιχνίδι στα χαρτιά.

Την Τρίτη (14/11), όπως σας ενημέρωσε το FL News, οι «πράσινοι» πήγαν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προετοιμασία, όμως οι εξελίξεις οδηγούν στη διακοπή των προπονήσεων και στην αποβολή από τη Football League...

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 13:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep