Νίκη από τα έντεκα βήματα

Η Σπάρτη με δύο πέναλτι που κέρδισε ο Ράντι σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Η Σπάρτη με δύο πέναλτι που κέρδισε ο Ράντι σημειώσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Η Σπάρτη με δύο πέναλτι επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας και πήρε την πρώτη φετινή της νίκη.

[googlead][/googlead]

Πρώτη νίκη για τη Σπάρτη με την υπογραφή του Ίμπαν Ράντι. Ο χαφ από την Ισημερινή Γουινέα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην επικράτηση (2-0) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και υποχρέωσε τους Θεσσαλούς στην 3η διαδοχική ήττα και πρώτη με τον Νίκο Θεοδοσιάδη στον πάγκο.

Σε ένα παιχνίδι που έλειπε ο ρυθμός και οι πολλές φάσεις, η Σπάρτη βρήκε την λύση από το σημείο του πέναλτι, με τον Ράντι να είναι ο ποδοσφαιριστής που «έδωσε» την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να σκοράρουν δύο φορές από τα έντεκα βήματα. Στο 54ο λεπτό έκλεψε μια μπάλα έξω από την περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, πέρασε και τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα ο Σκούπρα να χρησιμοποιήσει και το χέρι του για να διώξει την μπάλα και να παραχωρήσει το πέναλτι. Ο Τρινταφυλλάκος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Σπάρτης για το 1-0.

Στο 63ο λεπτό, ο διεθνής χαφ από την Ισημερινή Γουινέα πήρε την μπάλα και προσπάθησε να ελιχθεί στην περιοχή μπροστά από τον Κουρτεσιώτη που πάλι τον ανέτρεψε και έτσι στήθηκε πάλι η μπάλα στο σημείο του πέναλτι, με τον Ράνο να το εκτελεί για το 2-0. Για αυτή τη φάση, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λάρισας υποστηρίζουν πως το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις, αφού οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και δεν απείλησαν τις δύο εστίες, ενώ ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να έχει ουσιαστική αντίδραση μετά το 2-0, παρά μόνο ένα καλό σουτ του Σκρούπρα και ένα του Τσιλούλη που έφυγε πάνω από την εστία. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. 2-0

ΓΚΟΛ: 56΄πεν. Τριανταφυλλάκος, 64’ πεν. Ράνος

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Σωτηρόπουλος): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (70’ Παναγιώτου), Ράντι (84’ Κατσίκης), Ράνος, Φουρτάδο (46’ Μπέλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης (68’ Τσιλούλης), Αγρόδημος, Καρακατσάνης (82’ Βουτσιάς), Μαυριάς (61’ Λαμπρόπουλος), Σαχινίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοβέσης (Αρκαδίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Χαραλαμπόπουλος, Κύριος (Αρκαδίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 01:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep