Ματς - ροντέο στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη, όμως ο Απόλλων Πόντου πήρε τον βαθμό (3-3).

[googlead][/googlead]

Τρελό ματς έγινε το απόγευμα της Κυριακής (12/11) στις Σέρρες, εκεί όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Πόντου. Τα «λιοντάρια» έψαχναν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα κόντρα στους «χλωμούς» Πόντιους και παρότι στο 62' προηγούνταν 3-1... κατάφεραν να χάσουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους (3-3) χάρη στο πείσμα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι προβλημάτισαν για μία ακόμα φορά.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Απόλλων Πόντου δεν μπήκε καλά σε παιχνίδι. Το ματς στις Σέρρες είχε αρκετά λάθη, με τον Πανσερραϊκό να περιορίζει τις επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων και να μην απειλείται ιδιαίτερα. Στο 20', μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ με διαδοχικές προσπάθειες των Πόζογλου, Γκούρτσα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 32' έφτασαν έξω από την εστία του Ρίστιτς, αλλά ο Χασομέρης με σουτ δεν βρήκε στόχο και τέσσερα λεπτά μετά είδαν τον Πανσερραϊκό να μπαίνει σε θέση οδηγού. Ο Πόζογλου έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Γκούρτσα και ο επιθετικός των «λιονταριών» με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ δυνατά και στο 57' από σουτ του Πόζογλου η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Ωστόσο, στην επαναφορά ο Δούμτσος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Πριν προλάβουν να πανηγυρίσουν καλά καλά οι γηπεδούχοι, ο Απόλλων μείωσε. Στο 59' ο Σαμαράς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βεργώνης σε φάση - καρμπόν μείωσε σε 2-1.

Τα «λιοντάρια» δεν πτοήθηκαν και στο 62' ο Παπουτσογιαννόπουλος εξέθεσε για μία ακόμα φορά την άμυνα των Ποντίων (3-1). Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες από τους Γκούρτσα, Πόζογλου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου στο ματς στο 74' με πέναλτι που κέρδισε ο Κυβελίδης από τον Ρίστιτς. Ο Μπρίτο ήταν ψύχραιμος, έβαλε ξανά τον Απόλλωνα στο ματς και το γκολ αυτό αποδείχτηκε κομβικό, αφού στο 84' ο Βεργώνης διαμόρφωσε με πλασέ το 3-3 και γλίτωσε τους «κοκκινόμαυρους» από τα χειρότερα.

Σκόρερ: 36' Γκούρτσας, 57' Δούμτσος, 62' Παπουτσογιαννόπουλος - 75' πέν. Μπρίτο, 59', 84' Βεργώνης
Δοκάρι: 57' Πόζογλου - 59' Σαμαράς

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (76' Ρούτσης), Φούσου, Τσιμίκας, Δούμτσος (80' Γκέκας), Πόζογλου, Γκούρτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης (52' Λιόνης), Καπίας, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Φάμπιο (46' Μιλοσάβλιεφ), Μπρίτο, Χασομέρης (46' Κυβελίδης).

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Νταλούκας, Λεωνίδας (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep