Σεφτέ με Ποζατζίδη

Η Αναγέννηση Καρδίτας νίκησε 1-0 τον Παναιγιάλειο και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

[googlead][/googlead]

Μετά την ήττα από τη Δόξα στη Δράμα και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ, οι Κιτρινόμαυροι πήραν το πρώτο τους τρίποντο στη Football League με σκόρερ τον Ποζατζίδη στο 72’. Ο Παναιγιάλειος, από την άλλη, γνώρισε την πρώτη του ήττα έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σπάρτη και τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στο Αίγιο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας εκμεταλλεύθηκε το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο «σπίτι» της, σε ένα ματς που είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο και για τις δύο ομάδες.

Ένα μέτριο παιχνίδι έγινε στο πρώτο 45άλεπτο στο στάδιο της Καρδίτσας. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και σε χωρίς υποψία φάσης.

Καλύτερη η αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων στο δεύτερο μέρος. Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρία με το δοκάρι του Αρναρέλλη στο 67’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον Ποζατζίδη το οποίο κράτησαν ως το φινάλε. Έτσι, έφτασαν στην πρώτη φετινή τους νίκη και υποχρέωσαν την ομάδα του Αιγίου στην πρώτη τους ήττα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΛ: Ποζατζίδης (72’)
ΔΟΚΑΡΙ: Αρναρέλλης (67')

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Ρουσσάκης, Σουντουρά, Σταματάκης (85’ Χατζάρας), Μπιτέλης (90’ Μασούρας), Πλαβούκος, Τζέκος, Κονέ (79’ Μπούσδρας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος (84’ Ντέμο), Παπαχρήστος, Σμίλτος, Ιντζίδης, Μπρους, Καζναφέρης (77’ Σταματής), Αρναρέλλης (77’ Γκούφας), Κριστέτο, Γεωργακόπουλος, Σκαρτσίλας.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παρασίου, Κελεσίδης (Ημαθίας)

Last modified onΤρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 01:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep