«Κόλλησε» στην Καρδίτσα ο ΟΦΗ

Η Αναγέννηση έβαλε δύσκολα στον ΟΦΗ και τον κράτησε στο 0-0 στην Καρδίτσα.

[googlead][/googlead]

Ο ΟΦΗ απέτυχε να σημειώσει δεύτερο διαδοχικό «διπλό» στη Football League. Μετά το 1-2 επί του Πανσερραϊκού, για τη 2η αγωνιστική η ομάδα του Ηρακλείου έμεινε ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση. Οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις σπουδαιότερες ευκαιρίες, ωστόσο η εστία του Γκέκα δεν παραβιάστηκε στα 97 λεπτά που παίχτηκαν.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσε να επιτεθεί κυρίως από την αριστερή πτέρυγα, με τους Κοιλιάρα και Λεάλ να συνδυάζονται και να επιχειρούν να τρυπήσουν τη θεσσσαλική άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 30' οι μελανόλευκοι είχαν κερδίσει πέντε κόρνερ, δείγμα της υπεροχής τους. Σε αυτό το διάστημα η ΑΣΑ προσπαθούσε να επιτεθεί με ψηλές μπαλιές, αλλά οι Ζιαμπάρης και Ποτουρίδης είχαν εύκολο έργο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές στο πρώτο 45λεπτο, με Σουντουρά και Σταματάκη. Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο β' μέρος για να σκοράρει και στο 60' για να αλλάξει την ομάδα του ο Παπαδόπουλος έκανε δύο αλλαγές (έβαλε στο παιχνίδι Κομεσίδη - Μάνο). Η πιο σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 65', όταν ο Ορτέγκα έπιασε το σουτ από θέση βολής, αλλά ο Γκέκας έκανε εντυπωσιακή επέμβαση. Ακολούθησαν πολλές διακοπές και στο 90' οι κρητικοί ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Θεοδωράκη, όμως ο ρέφερι Φωτιάδης είπε «όχι». Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κισκαμπάνης των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη. Παρά τα επτά λεπτά καθυστερήσεων, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι (82' Κωνσταντινόπουλος), Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Ρουσσάκης (67' Μασούρας), Σουντουρά, Σταματάκης, Πλαβούκος, Κονέ, Χαντζάρας (78' Μπούσδρας).

OΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Λεάλ (60' Μάνος), Κουσκουνάς, Χαντί, Παπαστεριανός (75' Όγκμποε), Σιώπης, Κοιλιάρας (60' λ. τρ. Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 22:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep