Επιστροφή με νίκη η Παναχαϊκή!

Οι Αχαιοί επικράτησαν 2-0 του ΑΟ Τρίκαλα στην Αγυιά, στην επιστροφή τους στη Football League!

Πρεμιέρα στη Football League με νίκη για την Παναχαϊκή. Μπροστά στους ενθουσιώδεις φίλους της η ομάδα της Πάτρας νίκησε 2-0 τον ΑΟ Τρίκαλα στην Αγυιά και ξεκίνησε με τρίποντο την εφετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Πολίμος και Στεργίδης σημείωσαν τα γκολ της αναμέτρησης, μια δίκαιη νίκη για το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν παίξει το 2015-2016 στη δεύτερη κατηγορία, πέρυσι εξασφάλισαν την επάνοδο στη Football League και συνδύασαν την επιστροφή τους σε αυτή με την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα σε μια από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας.

Η Παναχαϊκή κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 45λεπτο. Έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν αξιοποίησε καμία. Ο ΑΟ Τρίκαλα, μια εξίσου ποιοτική ομάδα, επιχείρησε μόνο στα πρώτα λεπτά να προκαλέσει ζημιά στους γηπεδούχους, όμως ο Πάνος αστόχησε στο 10ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα οι Αχαιοί έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όπως για παράδειγμα στο 15' με τον Στεργίδη, στο 23' με τον Φωτάκη, στο 27' και στο 29' με τον Γκίνο, αλλά και στο 31' με τον Λουμπαρδέα. Ο ΑΟΤ, όμως κράτησε.

Στο ξεκίνημα του β' μέρους έγινε ό,τι δεν πέτυχαν οι γηπεδούχοι σε 45 λεπτά αγώνα. Αφού η ομάδα του Οφρυδόπουλου απείλησε και πάλι με Μουστακόπουλο (52') και Γκίνο (56'), το 1-0 έγινε στο 59' χάρη στο συρτό σουτ του Πολίμου, που βρήκε και στον Βέρτζο. Το άξιζαν το γκολ οι «κοκκινόμαυροι» με βάση την παρουσία τους. Στα λεπτά που ακολούθησαν οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να αναλάβουν τον έλεγχο και να πάρουν μέτρα, στην προσπάθειά τους να διασπάσουν την άμυνα των Αχαιών. Όλες οι επιθετικές πρωτοβουλίες τους, ωστόσο, έπεσαν στο κενό. Ο Σωτήρης Αντωνίου προσπάθησε με την είσοδο των Γροντή, Καπού και Μπουντόπουλου να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του, αλλά εντέλει τα Τρίκαλα δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα.

Στο 90'+2' η ομάδα της Πάτρας έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μουστακόπουλος που έκλεψε έδωσε στον Στεργίδη, αυτός πέρασε δύο αντιπάλους και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι άξιζαν το τρίποντο, καθώς ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης (85' Αργυρόπουλος), Ελευθεριάδης, Μπιτσάκος, Λουμπαρδέας (73' λ. τρ. Σωτηράκος), Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μωραΐτης (77' Φουρλάνος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς, Τζόκιτς, Ανδρεόπουλος (69' Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (84' Γροντής), Ντίνας (60' Καπός), Τσίπρας.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κόλλιας (Ηπείρου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep