«Καθαρή» νίκη Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Βέροιας στο Δημοτικό γήπεδο με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

[googlead][/googlead]

Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας έδωσαν την Παρασκευή (20/10) ο Πανσερραϊκός και η Βέροια στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Τα Λιοντάρια νίκησαν 2-0 και για 5ο διαδοχικό ματς κράτησαν το μηδέν παθητικό, ενώ η ομάδα της Ημαθίας στο 7ο τεστ κόντρα σε αντίπαλο της Football League δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη της νίκη.

Τα «Λιοντάρια» μετά την ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου είδαν την άμυνά τους να μη δέχεται γκολ για 5ο παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί τα τεστ με Ελπίδα Σκουτάρεως (0-0), Κιλκισιακό (1-0), Δόξα Δράμας (0-0) και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Εργοτέλη (2-0). Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» έκλεισαν μία επτάδα φιλικών απέναντι σε ομάδες της Football League με απολογισμό 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στο 10' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Τσιμίκα και στο 67' ο Δούμτσος διαμόρφωσε το 2-0 έπειτα από σέντρα του Στέβιτς. Χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο είχαν οι Ρούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο δεύτερο 45λεπτο με τον Μπαστιάνο, όμως στο τετ α τετ ο Ρίστιτς βγήκε νικητής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς (80' Δεμένικος), Τσαμούρης (58' Τζιτζικαλάκης), Βοσκόπουλος (75' Χατζηδίμπας), Τσελεπίδης, Στέβιτς (85' Μακούσης), Παπουτσογιαννόπουλος (46' Φουσού), Σιάκκας (58' Δούμτσος), Πόζογλου (75' Γκέκας), Τσιμίκας (80' Ζυγκερίδης), Γκούρτσας (77' Εγιόκ), Ρούτσης (58' Γιαξής). 

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι, Μπαστιάνος, Λίταινας, Μπλέτσας. Έπαιξαν και οι: Σοϊλεμέζογλου, Οφέι, Λαζόπουλος, Δόρης Νύκταρης, Βάλις, Γιαμόα, Μέξης, Τερζής, Ρανδζής, Τσιότρας, Σταυρίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 02:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep