Αυλαία με απώλειες

Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά είδε τους Μπούρμπο, Τζανακάκη να αποχωρούν τραυματίες.

[googlead][/googlead]

Το τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (13/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης και ο Απόλλων Λάρισας. Οι «κίτρινοι» στο 9ο τεστ βγήκαν νικητές με 2-0, όμως είδαν τους Μπούρμπο, Τζανακάκη να αποχωρούν τραυματίες. Ωστόσο, έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και με γκολ των Διαμαντόπουλου, Μιλούνοβιτς έκλεισαν τη διαδικασία των ανεπίσημων αγώνων με επικράτηση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Απόλλωνα στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δημιούργησε και εκείνη τις ευκαιρίες της να βρει δίχτυα και έδειξε ότι θα αποτελέσει ανταγωνιστικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης απείλησε στο ξεκίνημα με τους Διαμαντόπουλο (2'), Πλατέλλα (5'), ενώ ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών, Φιρινίδης απέκρουσε τη μπάλα και στο 7' σε προσπάθεια του Παυλίδη. Από την άλλη πλευρά οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με τον Μαυρία στο 10' και το 12'.

Το δυσάρεστο για τους γηπεδούχους ήταν ότι μέσα σε 15 λεπτά έχασαν τραυματίες δύο ποδοσφαιριστές. Στο 20' ο Μπούρμπος αντικαταστάθηκε από τον Τζανακάκη και στο 34' ο τελευταίος πέρασε εκτός και στη θέση του μπήκε ο Νέτο.

Ο Απόλλων Λάρισας προσπάθησε να αιφνιδιάσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στο 47' ο Μαυρίας ανάγκασε τον Καντιμοίρη να αποκρούσει, ενώ δύο λεπτά μετά ο Κουρτεσιώτης με σουτ δεν βρήκε στόχο. Στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια, πάντως, ο Άρης άνοιξε το σκορ. Στο 51' και μετά από συνεργασία των Πασά, Ιντζόγλου ο Διαμαντόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0. Επτά λεπτά μετά ο Σαχινίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντιμοίρη.

Οι «κίτρινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 66' όταν ο Νέτο πάσαρε στον Πασά, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο πλασέ που έκανε. Εν τέλει το 2-0 ήρθε στο 82' από στατική φάση. Συγκεκριμένα, ο Μιλούνοβιτς εκτέλεσε φάουλ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (83' Μάντζαρης), Μπούρμπος (20' λ.τρ. Τζανακάκης, 34' λ.τρ. Νέτο), Τσουμάνης, Δεληζήσης, Μαραγκός (83' Καλούδης), Μουμίν (46' Ιντζόγλου), Παυλίδης (75' Κλιγγόπουλος), Πλατέλλας (59' Μιλούνοβιτς), Ντούνης (52' Στεφάνοβιτς), Πασάς (66' Λώττας), Διαμαντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (46' Κραβαρίτης), Σκούπρας (71' Σάββας), Κουρτεσιώτης (73' Μίλιτς), Ι. Ανδρέου, Παπαζαχαρίας (79' Ε. Ανδρέου), Χατζής (71' Ιβανίδης), Σουλίδης (60' Διβανές), Λαμπρόπουλος (60' Καρακατσάνης), Σαχινίδης (81' Καμπέρης), Μαυριάς (64' Τσιλούλης), Βουτσιάς (46' Τζάνης).

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep