«Γεμάτη» ισοπαλία

ΑΕ Καραϊσκάκης και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 σε φιλικό στους Αγίους Αναργύρους.

[googlead][/googlead]

Η φιλική αναμέτρηση της ΑΕ Καραϊσκάκης με την Παναχαϊκή δεν ανέδειξε νικητή. Η ομάδα της Άρτας, που δεν μετρά πολλές μέρες προετοιμασίας, είχε καλή εικόνα και κράτησε απαραβίαστη την εστία της απέναντι στην σαφέστατα πιο έτοιμη Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί είχαν τις ευκαιρίες τους, με καλύτερη από όλες αυτή του 75', όταν ο Μακρυδημήτρης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά.

Οι Αρτινοί απείλησαν και αυτοί, κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο με τις αλλαγές η εικόνα δεν ήταν η ίδια, αλλά και πάλι το πρόσημο ήταν θετικό για το σύνολο του Σάκη Παπαβασιλείου. Γενικά επρόκειτο για ένα τεστ με ευκαιρίες εκατέρωθεν, δίχως να σημειωθεί γκολ.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Ραχιώτης (46' Μέλκας), Θεολόγου (75' Αβραμίδης), Καραγιαννίδης, Τσοντάκης (86' Φίλιος), Παπανίκου, Μακρής (80' Μουκίδης), Χούσος (65' Γούλας), Κόλινς, Γυφτοκώστας (84' Μπαλαδήμας), Μακρίδης (65' Κυριάκης), Ευαγγέλου (65' Λουκίνας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς (46' Βρονταράς), Μακρυδημήτρης (76' Σωτηράκος), Μπιτσάκος (46' Μασούρας), Αγουρίδης (86' Μπουτίβας), Πολίμος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (80' Αντωνακόπουλος), Γκίνο (86' Αργυρόπουλος), Κυνηγόπουλος (60' Στεργίδης λ.τ.), Αποστολόπουλος (80' Φουρλάνος), Γκέσιος (76' Σπανός).

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 10:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep