Logo
Print this page

Χωρίς γκολ στην Προσοτσάνη

Ελάχιστες καλές στιγμές είχε η φιλική αναμέτρηση Δόξας Δράμας – Πανσερραϊκού (0-0).

[googlead][/googlead]

Προσομοίωση πρωταθλήματος αποτέλεσε για τη Δόξα Δράμας και τον Πανσερραϊκό το μεταξύ τους φιλικό που δόθηκε την Τετάρτη (11/10) στο γήπεδο της Προσοτσάνης και το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. Η αναμέτρηση αυτή ήταν μόλις η 2η φιλική για τους «μαυραετούς» απέναντι σε ομάδα της κατηγορίας και η 1η για τα «λιοντάρια».

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα Δράμας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 9’ με τον Ματσούκα και στο 40’ με τον Μαρκόπουλο, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο οι πολλές αλλαγές επηρέασαν και τον ρυθμό. Στο 60’ από σέντρα του Στέβιτς ο Γκούρτσας με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 85’ ο Ιωαννίδης αστόχησε με εκτέλεση φάουλ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος (65’ Βλάχος), Πεταυράκης (74’ Βιτλής), Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι (76’ Όστοϊτς), Ριζογιάννης (81’ Νατσιόπουλος), Μπαϊκαρά (46’ Κάσες), Νταντίδης (67’ Μαχαίρας), Μαρκόπουλος (54’ Τσούτσης), Ματσούκας (53’ Ρανγκέλοφ), Γουνδουλάκης (59’ Πετρόπουλος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς (85’ Δούμτσιος), Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης (65’ Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννόπουλος (67’ Τζιτζικαλάκης), Φουσού (54’ Σιάκκας), Γκέκας (86’ Γιαξής), Τσιμίκας, Ρούτσης (80’ Πέτρου), Γκούρτσας (89’ Ζυγκερίδης).

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 14 Οκτώβριος 2017 10:43
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr