Logo
Print this page

Νίκη με Χαντζάρα

Η ΑΣΑ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στην Καρδίτσα.

[googlead][/googlead]

Αναγέννηση Καρδίτσας και Απόλλων Λάρισας τέθηκαν αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής (8/10), με την ΑΣΑ να επικρατεί 1-0. Το γκολ ο Δημοσθένης Χαντζάρας στο 58'.

«Ρεβάνς» από τον Απόλλωνα Λάρισας πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Πριν από λίγες εβδομάδες οι Λαρισαίοι είχαν νικήσει 1-0, την Κυριακή (8/10) οι Καρδιτσιώτες επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ. Στο πρώτο μέρος, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και το θέαμα ήταν μέτριο. Η πρώτη φάση έγινε στο 30', όταν το δυνατό σουτ του Σταματάκη «έβγαλε» ο Φιρινίδης.

Στο 39' ο Πλαβούκος έδωσε στον Τζέκο, αυτός σούταρε, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το δοκάρι. Στο 47' η λανθασμένη αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων έδωσε τη δυνατότητα στον Σουλίδη, να σουτάρει, ωστόσο αστόχησε. Το γκολ για την ΑΣΑ ήρθε στο 58'. Ο Χαντζάρας έπειτα από κλέψιμο βρέθηκε απέναντι στον Φιρινίδη και με πλασέ έγραψε το 1-0 που έμεινε μέχρι τέλους.

Ακολούθησε στο 67' το σουτ του Τσιλούλη από το πέναλτι που πέρασε άουτ, αλλά και η συνεργασία Σουντουρά - Τζέκου, με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Φιρινίδη να πέφτει και να μπλοκάρει.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινοπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Μπιτέλης, Σταματάκης, Τζέκος, Πλαβούκος, Ποζατζίδης. Έπαιξαν και οι: Χαντζάρας, Μασούρας, Παπαευθυμίου, Κορέλλας, Μπουσαράς, Καλφούτζος, Χαντζής, Μούτσιος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ιορδανίδης, Παπαζαχαρίας, Χατζής, Διβανές, Αγροδήμος, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Μαυριάς. Έπαιξαν και οι: Σουλίδης, Βουτσιάς, Τσιλούλης, Μίλιτς. Ιβανίδης, Ε. Ανδρέου, Καμπέρης, Ι. Ανδρέου.

Πηγή: karditsalive.net

Last modified onΠαρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 17:39
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr