Με Μπέλη η Σπάρτη

Η Σπάρτη νίκησε 1-0 σε φιλικό στη Λακωνία την Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Σπάρτη και Παναχαϊκή τέθηκαν αντιμέτωπες το απόγευμα της Κυριακής (8/10) στη Λακωνία. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Διονύσης Μπέλης στο 47ο λεπτό του φιλικού.

Δεύτερη ήττα μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών για την Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί έπαιξαν με τη Σπάρτη στη Λακωνία και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προτίμησε να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και αλλαγή σχημάτων. Από την άλλη, το σύνολο του Παναγιώτη Τζαναβάρα είχε την ουσία, που ήταν το γκολ από τον Διονύση Μπέλη στο 47'. Ύστερα από αδράνεια της άμυνας, ο επιθετικός της Σπάρτης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0.

Στο πρώτο μέρος οι «κοκκινόμαυροι» απείλησαν με τον Ελευθεριάδη, ενώ η Σπάρτη με τον Τριανταφυλλάκο. Επρόκειτο για ένα 45λεπτο... κέντρου, χωρίς ιδιαίτερες καλές στιγμές. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, άνοιξαν το σκορ και η Παναχαϊκή μετά τον αιφνιδιασμό, χρειάστηκε ένα δεκάλεπτο να συνέλθει.

Στο 70' η Σπάρτη απείλησε εκ νέου με τον Τριανταφυλλάκο, ενώ οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν. Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (δοκάρι στο 89') και Σπανός δεν παραβίασαν την αντίπαλη εστία και έμεινε το 1-0.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης (46' Γιακουμής), Κατσίκης (60' Σάββα), Νιάρος (88' Παναγιωτόπουλος), Μπέλης (75' Παναγιώτου), Ζουλιώτης (80' Γραικός), Γουόρντεν, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (82' Κωστάκης), Μάγκας, Βοσνακίδης, Φουρτάδο (46' Ράνος).

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φουρλάνος, Φωτάκης, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Μωραΐτης. Έπαιξαν και οι: Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Αγουρίδης, Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Σπανός και Αποστολόπουλος.

* Δεν έπαιξαν για την Παναχαϊκή οι Χαλκιάς και Μπαμπούνης, που ήταν στην αποστολή.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 09:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep